Η εκτίμηση της 11άδας του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και οι θέσεις που παίζονται
- 1
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2031, με την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρβου αρχηγού να αποτελεί το στίγμα της «επόμενης ημέρας» του «Δικεφάλου». Γράφει ο Σταύρος Σουντουλίδης.
Ο Αλέξης Βιρβίλης εξηγεί στο blog του στο gazzetta.gr, για ποιο λόγο ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ «ταλαιπωρείται» για τον παρτενέρ του Ρέμο Φρόιλερ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τις νίκες του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού που δίνουν και στους δυο τη βεβαιότητα ότι θα πιάσουν τον στόχο τους.
Οι εναλλακτικές του Αλέσιο Λίσι για το δεξί άκρο της άμυνας του μετά την τιμωρία του Κένι, οι δυσκολίες των επιλογών και το σενάριο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.