Αυτοί είμαστε!

Το καλοκαίρι του 2008 ακούστηκε το... πρώτο κλάμα! Το gazzetta.gr ήρθε στην ιντερνετική πραγματικότητα με ένα ξεκάθαρο στόχο!

Να μην μπει απλά στην λίστα των αθλητικών site ως ακόμη ένα, αλλά να γίνει το πρώτο στην λίστα αυτή. Το σημείο αναφοράς για χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι δυσκολίες πολλές, όμως και η δουλειά ήταν πολλή και έτσι το εγχείρημα πέτυχε.

Βήμα-βήμα, κλικ με κλικ το gazzetta.gr μπορεί πλέον να δηλώνει περήφανο ότι είναι σήμερα το πρώτο αθλητικό (και όχι μόνο) brand σε όλη την Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά το αναγνωστικό κοινό είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική και αυτό είναι που κάνει την ευθύνη όλων όσοι εργάζονται στο gazzetta ακόμη μεγαλύτερη.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για σωστή ενημέρωση είναι μεγάλη, η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα μπορεί να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς φίλους.

Με μια στρατιά από κορυφαίες πένες-blogger, με σπουδαίους αναλυτές για ό,τι αφορά την αθλητική θεματολογία, με ρεπόρτερ για όλες τις μεγάλες ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με δεκάδες video από γκολ, καλάθια και παράξενες στιγμές, με πλήρη κάλυψη για όλα τα «μικρά σπορ», με παρουσία σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό, με ενημέρωση για τα media, με μόνιμες στήλες όπου ξεχειλίζει το χιούμορ αλλά και η άποψη, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την ώρα που βγαίνουν κατευθείαν από την Ομόνοια, κανείς δεν μπορεί να μένει... με παράπονο! Αλλά η μάχη της ενημέρωσης συνεχίζεται.

Επειδή οι εποχές «άλλαξαν» και ο αθλητισμός είναι απλά ένα όμορφο (ίσως το μοναδικό) κομμάτι της καθημερινότητας, το gazzetta είναι εδώ για να σας ενημερώνει και για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει! Μέσω του gazzetta plus καθημερινά, ξέρετε από πρώτο χέρι αυτά που γίνονται στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική επικαιρότητα του πλανήτη. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο όπως δηλαδή είναι η ροή του site!