O ατζέντης του Καντέρ «ξετυλίγει» το κουβάρι της «βόμβας» Χεζόνια!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
O ατζέντης του Καντέρ «ξετυλίγει» το κουβάρι της «βόμβας» Χεζόνια!
Ο άνθρωπος που έζησε το... ψηστήρι του Παναθηναϊκού στον Μάριο Χεζόνια, ο εκπρόσωπος του Ενές Καντέρ, Χανκ Φέτις αποκαλύπτει στο gazzetta.gr πότε ακούστηκε για πρώτη φορά το όνομα του Κροάτη και τις συστάσεις που έκανε ο Τούρκος στον Κροάτη.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην περίπτωση της απόκτησης του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχτιζαν αυτή τη σχέση και το πλάνο τους για αρκετό καιρό. Ξεκίνησαν από απλή ανταλλαγή sms και έφτασαν σε συναντήσεις μέσω skype και zoom. Και σε αυτό, πρόσθεσαν... λυτούς και δεμένους για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Το... ψηστήρι στον Μάριο Χεζόνια έχει ξεκινήσει από τα τέλη Ιανουαρίου. Όταν ακόμη ο Κροάτης ήταν ελεύθερος, αλλά εξακολουθούσε να μένει στο Πόρτλαντ.

Στην εξίσωση μπαίνει ο Ενές Καντέρ. Όπως επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του Τούρκου σέντερ, Χανκ Φέτιτς, η υπόθεση είχε αρχίσει από τότε.

«Ήταν η περίοδος που είχε ο Ενές είχε αναφερθεί στον Παναθηναϊκό. Και είχαμε επικοινωνία με κάποιους από τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να τον ευχαριστήσουν. Σε μία συνάντηση στο zoom, όπου μάλιστα ο Ενές γνώρισε και μερικά από τα παιδιά των μελών της ομάδας, ήταν η πρώτη φορά που ακούσαμε για τον Μάριο. Τότε ο Ενές τους εξήγησε ότι ο Μάριο είναι φοβερός τύπος», εξήγησε ο Φέτιτς.

Και συνέχισε: «Εκείνη τη στιγμή δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήθελαν να τον υπογράψουν».

Οι άψογες συστάσεις του Καντέρ!

Τελικά, οι προθέσεις των «πρασίνων» αποδείχτηκαν πέρα για πέρα αγνές και προχωρούσαν παραπάνω από μία απλή ερώτηση. Έστω και μέσω του Καντέρ.

Βλέπετε, ο Ενές και ο Μάριο έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε δύο διαφορετικές ομάδες, στη Νέα Υόρκη και στο Πόρτλαντ. Είναι αυτό που λέμε φιλαράκια. Με τον σέντερ των Μπλέιζερς να κάνει την απόλυτη διαφήμιση στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό.

«Ο Ενές ακολουθεί την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και καιρό. Παίζει και ο αδερφός του στον Κολοσσό, εξάλλου. Είπε στον Μάριο για τον Παναθηναϊκό, πως είναι μία μεγάλη ομάδα, μία απίθανη ομάδα για να παίξει. Ο Μάριο ήθελε να μάθει τι συμβαίνει στο σύλλογο και ο Ενές του είπε αυτά που ήξερε. Ο δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Και αντάλλαξαν κάποιες απόψεις. Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τον Μάριο, όσο και για τη νέα ομάδα του», τόνισε ο μάνατζερ του Ενές Καντέρ.

Ο... άλλος Καντέρ!

Ο Ενές Καντέρ έκανε λόγο, σε ένα από τα μηνύματά του προς τον Παναθηναϊκό, έκανε λόγο για «έναν Καντέρ να φορέσει την πράσινη φανέλα».

Αν αυτός μπορεί να είναι ο Κερέμ και όχι ο Ενές, απομένει να φανεί. Η πλευρά του Τούρκου σέντερ του Κολοσσού – και πρώτου σκόρερ της Basket League - είναι αισιόδοξη γι' αυτή την εξέλιξη.

Έτσι και αλλιώς, το gazzetta.gr είχε αναλύσει τους δύο δρόμους που θα έχει μπροστά του ο Κερέμ το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Χεζόνια: Η Βαρκελώνη, η οδηγία για τον... Διαμαντίδη και η διαδρομή από το Ντουμπρόβνικ (pics & vids)

Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη βοήθεια στη μεταγραφή του Χεζόνια! (pic)

Χεζόνια: Πρόβαρε τα πράσινα δίπλα στον Νέντοβιτς! (pic)

Χεζόνια: Tweet στα ελληνικά, με super Mario στα πράσινα! (pic)

Χεζόνια: «Ερωτευμένος» με το ΟΑΚΑ και τον Διαμαντίδη! (pics)

Μπαρτσελόνα: «Διατηρούμε τα δικαιώματα του Χεζόνια στην Ευρώπη» (pic)

Παναθηναϊκός: Έτσι έγινε το μεγάλο deal με Χεζόνια!

Η στιγμή που ο Διαμαντίδης δηλώνει ότι θαυμάζει τον Χεζόνια! (vid)

Όταν ο Μάριο Χεζόνια έριχνε τάπα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (vid & pic)

Μάριο Χεζόνια: Η poster καρφωματάρα στη... μούρη του Μαρκίς Κρις! (vid)

Χεζόνια: «Θα... περπατούσα από την Κροατία στην Αθήνα για να παίξω στον Παναθηναϊκό!»