Χεζόνια: «Ερωτευμένος» με το ΟΑΚΑ και τον Διαμαντίδη! (pics)

Χεζόνια: «Ερωτευμένος» με το ΟΑΚΑ και τον Διαμαντίδη! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Χεζόνια: «Ερωτευμένος» με το ΟΑΚΑ και τον Διαμαντίδη! (pics)
Στη συνέντευξή του στο gazzetta.gr, ο Μάριο Χεζόνια ξεκαθάρισε πως θα… περπατούσε στην Αθήνα για να παίξει στον Παναθηναϊκό! Ο Κροάτης θα φορέσει τα πράσινα, έχοντας εκφράσει τα αισθήματά του για το «τριφύλλι» ενώ ακόμα έπαιζε στο ΝΒΑ!

Ο Μάριο Χεζόνια, ένας από τους καλύτερους Κροάτες μπασκετμπολίστες της νέας γενιάς, δήλωνε φανατικός φίλαθλος του Παναθηναϊκού εκδηλώνοντας την αγάπη του για το «τριφύλλι» ενώ ακόμα αγωνιζόταν στο ΝΒΑ. Έτσι, έγινε και εκείνος ένας από τους αγαπημένους της «πράσινης» εξέδρας, παρά το γεγονός ότι δεν είχε φορέσει ποτέ στο παρελθόν τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Τον Ιανουάριο του 2020, ενώ ακόμα αγωνιζόταν στους Μπλέιζερς, μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr και τον Γιώργο Κούβαρη σχετικά με την πιθανότητα να παίξει ποτέ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. «Αν ήμουν ελεύθερος και δεν δεσμευόμουν με κάποια ομάδα θα πήγαινα στην Αθήνα περπατώντας από την Κροατία για να παίξω στον Παναθηναϊκό» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τους «πράσινους» το απόγευμα της Δευτέρας 22/2.

Ο Κροάτης βρέθηκε στους Γκρίζλις μέσω τριπλής ανταλλαγής όμως αποδεσμεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Κροάτης ΝΒΑer λατρεύει... παθολογικά τον Παναθηναϊκό και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τα πράσινα συναισθήματά του. Έχει παραδεχθεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών, ότι το ΟΑΚΑ είναι η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη ενώ πολλές φορές έχει σχολιάσει και στα ελληνικά, γράφοντας μεταξύ άλλων «ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ»!