Final Four 2024: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη μάχη για τον πρώτο ελληνικό... εμφύλιο σε τελικό

Σλούκας
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με Ρεάλ ( και Φενέρ αντίστοιχα στους ημιτελικούς του Final Four της Euroleague, έχοντας ως στόχο τον μεγάλο τελικό.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για το Final Four της Euroleague. Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπά στο Βερολίνο, εκεί όπου οι αιώνιοι θα παλέψουν για να τσεκάρουν το εισιτήριο τους για τον μεγάλο τελικό για να έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία ελληνικό εμφύλιο στο τελευταίο ματς της διοργάνωσης που κρίνει τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ξανά τελικό στο Βερολίνο όπως το 2009

Στην Uber Arena ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με τη Φενέρ (Novasports Prime, 19:00). Η ομάδα του Έργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και βρίσκεται πάνοπλη στο Βερολίνο, αφού έχουν επιστρέψει οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Τούρκος προπονητής υποσχέθηκε πως οι πράσινοι θα έχουν το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Σλούκας μίλησε στο Gazzetta για το μεγάλο κίνητρο του τώρα που είναι αρχηγός. Στο Gazzetta μίλησε και ο Μήτογλου αναφέροντας πως ό,τι έβλεπες μικρός και θαύμαζες, τώρα το ζεις.

Aπό την πλευρά του ο Γιασικεβίτσιους τόνισε πως θα είναι ικανοποιημένος ακόμα και αν νικήσει έστω και με ένα πόντο η ομάδα του, ενώ ο Παπαγιάννης παραδέχθηκε στο Gazzetta πως το Final Four ήταν παιδικό όνειρο.

Ο Ολυμπιακός θέλει... εκδίκηση από τη Ρεάλ και δεύτερο σερί τελικό

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Novasports Prime) στο remake του περσινού τελικού που βρήκε νικητές τους Μαδριλένους με το μεγάλο σουτ του Γιουλ. Οι Πειραιώτες του Μπαρτζώκα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο θέμα τραυματισμού, ενώ η Ρεάλ θα παίξει χωρίς τον Ντεκ.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως είχε έρθει στο Βερολίνο ως φίλαθλος του Ολυμπιακού το 2009. Ο Κάνααν ανέφερε στο Gazzetta πως το μόνο που σκεφτόταν από το καλοκαίρι ήταν να έχει μία δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσει την Euroleague, ενώ ο Λαρεντζάκης είπε πως δεν βλέπουν τη Ρεάλ ως την καλύτερη ομάδα. Από την πλευρά των Μαδριλένων ο Χεζόνια παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο προπονητή, τον Μπαρτζώκα.

Το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός ΑKTOR - Φενέρ (19:00, Novasports Prime)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (22:00, Novasports Prime)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.