Χεζόνια: «Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο προπονητή, τον Μπαρτζώκα»

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Μάριο Χεζόνια, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και... έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (25/5), τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague με φόντο τον μεγάλο τελικό και τους «ερυθρόλευκους» να κυνηγούν τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία τους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Ο Μάριο Χεζόνια, οι φήμες για το μέλλον του οποίου τον τελευταίο καιρό δεν έχουν σταματήσει, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα και μεταξύ άλλων «έβγαλε» το καπέλο στον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο προπονητή.

«Είχαμε λίγο καλύτερη σεζόν από πέρσι, αλλά δεν μετράει εδώ. Τώρα είναι δύο τελικοί και αυτοί έχουν σημασία. Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο, αλλά ο Ολυμπιακός απέδειξε τι μπορεί να κάνει. Είναι μια δοκιμασμένη ομάδα, αξίζει τον σεβασμό μας. Έχει τον καλύτερο προπονητή, πήρε τους παίκτες που ήθελε για το σύστημά του. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και το παιχνίδι μας. Νιώθω σε μια πιο ώριμη κατάσταση και λίγο περισσότερο ηγέτης. Έχω γύρω μου παίκτες-ηγέτες, κέρδιζα πράγματα και βλέποντας πως συμπεριφέρονται μέσα στο παρκέ. Είχα τους καλύτερους δασκάλους στον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και λέγεται για το μέλλον μου. Νοιάζομαι για την ομάδα μου και τους φιλάθλους μας και δεν επηρεάζομαι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.