Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Δεν βλέπουμε την Ρεάλ ως την καλύτερη ομάδα,έχουμε το πλάνο μας!»

Ο Γιαννούλς Λαρεντζάκης μιλάσει στους απεσταλμένους του Gazzetta
Ο 30χρονος διεθνής Έλληνας μιλάει στο Gazzetta για τον ημιτελικό με την Ρεάλ και δεν θεωρεί ότι ο περυσινός τελικός ή οι δύο εφετινές ήττες της κανονικής περιόδου μπορούν να επηρεάσουν την ομάδα του.

Για πολλούς, αν το 36ο Final 4 έχει κάποιο μίνι φαβορί και κάποιο μικρό αουτσάϊντερ, αυτά είναι η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα. Ίσως γιατί η «βασίλισσα» τον νίκησε δύο φορές φέτος στην regular season καιπροκρίθηκε με το καλύτερο ρεκόρ (30-7), αλλά κι επειδή ο Ολυμπιακός με την σειρά του τερμάτισε 5ος και είναι η ομάδα με την χειρότερη επίθεση εδώ στο Βερολίνο.

Ένας εκ των πιο έμπειρων παικτών των «ερυθρολεύκων», ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, δεν συμμερίζεται την παραπάνω άποψη, όπως και δεν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ένα πιο χαλαρό προφίλ, καθώς πλησιάζει η ώρα για το τζάμπολ του 2ου ημιτελικού.

«Σε αυτά τα ματς δεν ταιριάζει η λέξη χαλαρότητα, απλά θα έλεγα ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αποκτήσει μία κάποια εμπειρία, από τον τρόπο που χάσαμε στο Βελιγράδι και στο Κάουνας, στο τελευταίο σουτ! Δεν είμαι μικρό πράγμα για μία ομάδα να πηγαίνε σε τρία σερί Final 4! Επομένως, θεωρώ ότι είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε τα πάντα και να παίξουμε όπως ξέρουμε και όπως έχουμε δείξει όλη την χρονιά και από ‘κει και πέρα βλέπουμε… Γιατί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πολλά μπορούν να κριθούν! Προσωπικά, φέτος νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ και ανυπομονώ να μπω στο παιχνίδι για να παίξω…», ήταν τα πρώτα λόγια του “Λάρι” του στο Gazzetta.

«Δεν θα μπούμε να αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ, ως την καλύτερη ομάδα της Euroleague. Δεν το βλέπουμε έτσι. Σίγουρα την θεωρούμε ως έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που έχει τεράστια εμπειρία και πολύ επιθετικό ταλέντο, αλλά έχουμε κι εμείς το δικό μας πλάνο. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε!», υπερθεμάτισε ο έμπειρος άσος των «ερυθρολεύκων» και τόνισε ότι οι δύο ήττες από την «βασίλισσα» στην κανονική περίοδο δεν θα παίξουν κανένα ρόλο.

«Δεν μετράνε καθόλου αυτά τα ματς σε ένα Final 4. Θεωρώ ότι ο ημιτελικός είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, όπως και δεν πιστεύω ότι παίζει κάποιον ρόλο ο τρόπος που χάσαμε πέρυσι. Όλα αυτά, όταν αρχίζει το ματς, περνούν στο περιθώριο και η συγκέντρωση πάει στον στόχο που έχουμε μπροστά μας.», κατέληξε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.