Κάνααν στο Gazzetta: «Το μόνο που σκεφτόμουν από το καλοκαίρι ήταν να έχω μία δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσω την Euroleague» (vid)

Κάνααν στο Gazzetta: «Το μόνο που σκεφτόμουν από το καλοκαίρι ήταν να έχω μία δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσω την Euroleague» (vid)

κανααν
Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στην κάμερα του Gazzetta και μοιράστηκε τις σκέψεις του από το περασμένο καλοκαίρι καθώς επίσης και όσα θέλει να κάνει κόντρα στη Ρεάλ. Αποστολή - Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ώρες πριν τον μεταξύ τους ημιτελικό για το Final Four της Euroleague.

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε στο Gazzetta για την φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο κορυφαίο τριήμερο της σεζόν, ενώ εξομολογήθηκε και τις σκέψεις που κάνει από το εύστοχο σουτ του Γιουλ πέρυσι στο Κάουνας κι ύστερα.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που βρίσκεται σε δεύτερο διαδοχικό Final Four, «Νιώθω υπέροχα. Από πέρυσι το καλοκαίρι όταν επέστρεψα στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσα αυτό το ματς ως κίνητρο, σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε στον τελικό του Κάουνας και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να μου δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσω να διεκδικήσω ό,τι χάσαμε και χάρη στην ευλογία του Θεού τα καταφέραμε».

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στους Μαδριλένους και αν τους ήθελε ως αντίπαλο στον ημιτελικό, «δε με ενδιαφέρει, όποιος κι αν μας τύχαινε. Αυτό είναι το τεστ μας και είμαστε έτοιμοι».

Πρόσφατα ο Ολυμπιακός θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του, τούς ζήτησε να ζωγραφίσουν και ο Κάνααν χάρη στο ψευδώνυμό του «Sip» βαφτίστηκε Sip-caso, «ήταν μία ωραία διαδικασία. Πάντα πίστευα πως μπορούσα να ζωγραφίσω κάτι σχετικό με την ομάδα και απλά έβαλα τη δική μου... πινελιά»..

Κλείνοντας δε γινόταν να μη πας 2-3 στοιχεία που πρέπει να κάνουν καλά αυτός και οι συμπαίκτες του στο παρκέ στον ημιτελικό, «πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να προστατεύσουμε τη μπάλα και να μην υποπέσουμε σε λάθη και να κυκλοφορούμε καλά τη μπάλα και να υποχρεώσουμε τον ψηλό τους (σ.σ Ταβάρες) να κινείται μακριά από τη ρακέτα. Και να πάρουμε τα ριμπάουντ». \

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.