Παναθηναϊκός: Περιμένει και... ετοιμάζεται για Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Περιμένει και... ετοιμάζεται για Ράντονιτς
Ο χρόνος περνάει και άπαντες στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις εξελίξεις μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Ράντονιτς προκειμένου να προχωρήσουν στο «deal» με τον Σέρβο τεχνικό.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του 52ρονου Μαυροβούνιου τεχνικού ωστόσο στον Παναθηναϊκό... καραδοκούν και περιμένουν τις εξελίξεις ώστε να προχωρήσουν στην πρόσληψή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ερυθρός Αστέρας έχει δώσει στον Ράντονιτς διορία έως και την Πέμπτη 30/6 να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για διετές συμβόλαιο. Όπερ σημαίνει ότι μέχρι τότε στον Παναθηναϊκό θα τηρούν στάση αναμονής προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία και η πρόσληψη του επόμενου προπονητή.

Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός άλλο τόσο ο Ντέγιαν Ράντονιτς πλησιάζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και πάλι. Τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο εάν και εφόσον δεν υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις στη Σερβία. Στον Παναθηναϊκό έχουν ρίξει όλο το βάρος στον Μαυροβούνιο τεχνικό και το αργότερο μέσα στις επόμενες 48 θα βγει και ο... λευκός καπνός αναφορικά με τον προπονητή που θα κοουτσάρει τους «πράσινους» την επόμενη σεζόν.

Οι Σέρβοι και δη το «Telesport» είχε αποκαλύψει το γεγονός ότι ο Ράντονιτς βρίσκεται πιο κοντά στον Παναθηναϊκό απ' ότι στον Ερυθρό Αστέρα και έκτοτε άρχισαν να ενώνονται ένα ένα τα κομμάτια του παζλ, το οποίο αναμένεται να συμπληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Στο μεταξύ οι «πράσινοι» έχουν ολοκληρώσει ήδη τις δύο πρώτες κινήσεις αναφορικά με την στελέχωση του ρόστερ καθώς υπάρχει συμφωνία τόσο με τον Πάρις Λι ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μονακό, όσο και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη όπως αποκάλυψε και το Gazzetta.

@Photo credits: EuroLeague