Ερυθρός Αστέρας: Τελεσίγραφο σε Ράντονιτς να απαντήσει σε τρεις μέρες

Ερυθρός Αστέρας: Τελεσίγραφο σε Ράντονιτς να απαντήσει σε τρεις μέρες
Την ώρα που ο Ντέγιαν Ράντονιτς φέρεται να απέκτησε προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, ο Ερυθρός Αστέρας έβαλε dead line στον Σέρβο προπονητή να απαντήσει στη δική του πρόταση εντός τριών ημερών.

Το... σίριαλ με τον Ντέγιαν Ράντονιτς οδεύει προς το τέλος του, καθώς έως και την Πέμπτη (30/06) θα έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με την πρόταση που έχει δεχθεί από τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας.

Ο Ερυθρός Αστέρας μέσω επίσημης ανακοίνωσης έβαλε dead line στον Ράντονιτς και εκείνος καλείται να απαντήσει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες. Όπως αποκάλυψε και το σέρβικο «Telesport», ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόσληψή του, ωστόσο από την πλευρά των πρασίνων τηρείται σιγή ιχθύος και άπαντες παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι υπάρχει καπνός... υπάρχει και φωτιά μεταξύ Παναθηναϊκού και Ράντονιτς και αν και εφόσον ο 52χρονος προπονητής δεν συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα, αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του «Εξάστερου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.