«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ράντονιτς»

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ράντονιτς»

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ράντονιτς»
Δημοσίευμα από την Σερβία θέλει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται κοντά στον Ντέγιαν Ράντονιτς για την θέση του head coach.

Όπως μετέδωσε η σερβική Telesport, ο Παναθηναϊκός συζητά με τον Ντέγιαν Ράντοβιτς για την θέση του προπονητή. Μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η ελληνική ομάδα έχει το πλεονέκτημα για την υπογραφή του έμπειρου κόουτς σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι λένε ότι αρχικά ο Ράντονιτς τα είχε βρει με τον Ερυθρό Αστέρα για ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο πλέον φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος Ντέγιαν Ράντονιτς (του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται κι είναι ελεύθερος) τελείωσε πρόσφατα τη σεζόν του με την ομάδα του Βελιγραδίου, κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο Σερβίας συν τον τίτλο της Αδριατικής.

Τι αναφέρει ακριβώς το ρεπορτάζ της Telesport: «Όπως γράψαμε πριν μερικές βδομάδες, ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Όπως μάθαμε υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή σε πλεονεκτική θέση. Υπάρχουν ελπίδες ακόμη για τον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή των δεδομένω, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή πλησιάζει στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.