Παναθηναϊκός: Φοράει τα πράσινα ο Πάρις Λι (vid)

Παναθηναϊκός: Φοράει τα πράσινα ο Πάρις Λι (vid)

Παναθηναϊκός: Φοράει τα πράσινα ο Πάρις Λι (vid)

bet365

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος είναι ο Πάρις Λι ο οποίος θα γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ για τα δύο επόμενα χρόνια.

Στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ οι «πράσινοι» βρήκαν τον πλέι μέικερ, ο οποίος θα «κουβαλήσει» την οργάνωση της ομάδας μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είχαν «λοκάρει» τον Πάρις Λι ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μονακό

Όπως αποδείχθηκε το... πάθημα έγινε μάθημα στις τάξεις των «πρασίνων» οι οποίοι με αστραπιαίες και άκρως μυστικές κινήσεις φρόντισαν να ολοκληρώσουν την πρώτη (και πιο σημαντική) μεταγραφή της ομάδας! Αν μη τι άλλο ο Πάρι Λι πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τους Μονεγάσκους έχοντας καά μέσο όρο 7.2 πόντους, 2.4 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ στην Euroleague, σουτάροντας με 35% στα τρίποντα και 47% δίποντα.

Ο Πάρις Λι ξεχώρισε με τις επιδόσεις του και στη σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό, ενώ αντιστοιχα στο γαλλικό πρωτάθλημα έγραψε στη στατιστική του 11 πόντους με 4.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα