Το Gazzetta.gr πήγε... Μarch

Gazzetta team
Το Gazzetta.gr πήγε... Μarch

bet365

Nέες παραγωγές, δεκάδες συνεντεύξεις, αμέτρητo unique περιεχόμενο. Το gazzetta.gr ξεπέρασε την... στρατόσφαιρα τον Μάρτιο και εσείς το τιμήσατε δεόντως.

«Houston, we have a lift off!». H NASA ετοίμαζε καιρό την αποστολή «Mars 2020» και στις 19 Φεβρουαρίου του 2021 το ρομπετικό ρόβερ Perseverance προσεδαφίστηκε στην επιφάνεια του Αρη!

Το gazzetta.gr από την μεριά του είχε στα σκαριά την αποστολή... «March 2021». Κι ευτυχώς Houston, we didn't have a problem μιας και η εκτόξευση και επιτυχημένη ήταν και σε τροχιά μπήκαμε.

Το κάναμε με νέες παραγωγές. Με δεκάδες (αποκλειστικές) συνεντεύξεις. Με αμέτρητο unique περιεχόμενο. Με παρουσία στα σημαντικά γεγονότα. Αθλητικά και μη.

Οπως για παράδειγμα στη μεγάλη συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη κατά της αστυνομικής βίας. Το gazzetta.gr ήταν εκεί. Οπως ήταν και στην Ισπανία για το ματς της Εθνικής. Κατέγραψε την ζωή στην Γρανάδα και σας έβαλε σε διαδικασία σύγκρισης με τα μέτρα που έχουμε στην Ελλάδα. Και φυσικά υπήρξε κάλυψη για το 1-1 της Εθνικής με τους Ισπανούς.

Τον Μάρτιο είχαμε και το ντεμπούτο μίας ακόμα νέας παραγωγής. Το «Φανέλα by Gazzetta». Μας έκανε ποδαρικό ο Αεκτζής, Μάκης Παπαδημήτριου και πήρε σκυτάλη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για να δώσει και γούρι στον Ολυμπιακό που έπαιζε στο Λονδίνο.

Το... αδερφάκι του το «My Story» συνεχίστηκε με τον GOAT της Αρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα να θυμάται τι είχε τραβήξει για μια φέτα καρπούζι και τον Σπύρο Γιαννιώτη να «σπάει» μπροστά στην κάμερα διηγούμενος την πορεία από την 4η θέση στο Λονδίνο μέχρι το μετάλλιο στο Ρίο.

Ομως δεν μείναμε εκεί. Στο ποδόσφαιρο οι συνεντεύξεις του Τάσου Σιδηρόπουλου και του Ηλία Σπάθα προκάλεσαν αίσθηση. Με τον πρώτο να μας λέει πως έφτασε στο νο1 και τον δεύτερο να εξηγεί γιατί πρέπει να γυρίσει στον χώρο της διαιτησίας. Ο Σισέ μας μίλησε από την Γαλλία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αλλά θυμήθηκε και πως έζησε την πρόκριση στο Λονδίνο πέρσι τέτοιο καιρό. Ο Γκιγιέρμε από το Κατάρ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ζαρντίμ από την Πορτογαλία για Ολυμπιακό, Μονακό και Μπαπέ. Ο Εντερσον Φοφόνκα από την Βραζιλία γύρισε τον χρόνο πίσω για να μας θυμίσει τον σπουδαίο Ηρακλή και την υποδοχή με το κάμπριο.

Στο μπάσκετ, ο Γιώργος Βόβορας ήρθε στο νέο στούντιο του gazzetta.gr για να μιλήσει άνετα για τα όσα έζησε φέτος στον Παναθηναϊκό. Πήγαμε στα γραφεία του Γιώργου Βασιλακόπουλου για να μας πει την γνώμη του για τις εκλογές της ΕΟΚ. Βρήκαμε τον Ενες Καντερ στην Αμερική και μας είπε για τον Ερντογάν αλλά μπήκε και στην διαδικασία να φανταστεί τον εαυτό του να κατεβαίνει στο Ελ. Βενιζέλος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Γιαννάκης μας διηγήθηκε πως κατάφερε ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον Ζάρκο Πάσπαλιε. Ο Μάικ Μπατίστ από το Ορλάντο μας είπε για την κουβέντα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη για ν' αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι και τον Σέργκεϊ Πανόφ βρήκαμε στην Ρωσία για να μας πει για την ιστορία με τα... νερά στο Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Καλάθης, Γκιστ, Ντόρσεϊ, Ο'Κουίν μίλησαν επίσης στο gazzetta.gr όπως και ο Βούκσεβιτς ο οποίος μας είπε την συμβουλή που έδωσε στον γιο του που παίζει στην Ρέαλ Μαδρίτης.

Μέχρι και στην Αργεντινή... φτάσαμε για να βρούμε την Αντονέλα, μιας και έγινε παγκόσμιο viral με την υπέροχη εικόνα να θηλάζει την κόρη της στο τάιμ άουτ της ομάδας της. Μέχρι και βίντεο για την Ελλάδα μας έστειλε.

Η συνέντευξη του Ντέρικ Γκόρντον ταρακούνησε αρκετό κόσμο δηλώνοντας πως «όταν γίνω ο πρώτος γκέι παίκτης στην EuroLeague, θ' ανοίξουν πολλά στόματα».

Στην μέρα της Γυναίκας μιλήσαμε με 6 γυναίκες που είναι ποδοσφαιρίστριες για τον σεξισμό, τον ρατσισμό και τις ανισότητες. Οπως μιλήσαμε και μια ομάδα μπάσκετ κοριτσιών τα οποία βιώνουν το lockdown χωρίς να κάνουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Το unique περιεχόμενο που δημιουργήσουμε ήταν... άπειρο μέσα στο Μάρτιο.

Ολα τα παραπάνω τα τιμήσατε και με το παραπάνω. Γιατί εμείς πατήσαμε το κουμπί για την εκτόξευση αλλά εσείς μας στείλατε σε τροχιά... Μars. Ή Μarch τελοσπάντων.

6.099.238 unique users μπήκατε στο gazzetta.gr για να διαβάσετε περισσότερες από 115.000.000 σελίδες του site (σ.σ. σύμφωνα με τα Google Analytics).

Οχι μόνο σας ευχαριστούμε αλλά μας κάνετε να θέλουμε να δημιουργήσουμε κι άλλο μοναδικό και ξεχωριστό περιεχόμενο για τον Απρίλιο.

Και το κάναμε. Πρωταπριλιά έκαναν πρεμιέρα τα Gazzetta Podcasts με το... ποδκαστ του Μάκη Παπασημακόπουλου, σήμερα παίζει από το πρωί η συγκλονιστική ιστορία του Φραν Βέλεθ και ήρθε και η... επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας με την Wyscout.

Sky is the limit που λένε και στα χωριά μας.

Gazzetta να περάσει. Δεν βρίζω.

 

Τελευταία Νέα