Είναι επίσημο: Gazzetta.gr και Wyscout μαζί στη νέα εποχή!

Νίκος Αθανασίου
Είναι επίσημο: Gazzetta.gr και Wyscout μαζί στη νέα εποχή!

bet365

Στην εποχή της πληροφορίας και της απόλυτης λεπτομέρειας το ποδόσφαιρο αλλάζει. Όπως και η δημοσιογραφία. Το gazzetta.gr ανακοινώνει κι επίσημα την συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου, Wyscout της Hudl!

Η γνώση είναι δύναμη. Το ποδόσφαιρο έχει μπει εδώ και χρόνια σε μία εντελώς διαφορετική εποχή, όπου η ανάλυση κάθε λεπτομέρειας παίζει τον δικό της, ξεχωριστό ρόλο. Στην πραγματοποίηση μίας μεταγραφής, στο διάβασμα ενός αντιπάλου, στον καταρτισμό της ενδεκάδας, στην ανίχνευση ενός ταλέντου. Κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ επενδύουν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, στην ανάλυση, στην δύναμη της πληροφορίας.

Από το 2019 το Wyscout ανήκει στην Hudl, όπως και το Sportscode από το 2016. 95% των ομαδων από τα τοπ 5 πρωταθλήματά δουλεύουν με τα προγράμματα της hudl όπως και πολλές ομάδες από την Super League Interwetten αλλά και της Super League 2. Στο μπασκετ η Hudl δουλευει με όλες της ομαδες του NBA και πολλές ομάδες της Euroleague, συμπεριλαμβανομενου του Παναθηναικού και της Μακάμπι αλλα και του Πανερυθραικού από την Α2.

Περισσότεροι από 1.000 ποδοσφαιρικοί σύλλογοι σε όλο τον κόσμο, πάνω από 60 εθνικές ομοσπονδίες και 1.000+ εταιρίες εκπροσώπησης παικτών εμπιστεύονται την κορυφαία πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαίρου, Wyscout της Hudl και η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, το gazzetta.gr συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους!

Από σήμερα και επίσημα το gazzetta.gr και το Wyscout της Hudl είναι μαζί στην νέα εποχή του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας!

Tο Wyscout με την χρήση βίντεο και στοχευμένων στατιστικών στοιχείων προσφέρει την δυνατότητα και τα εργαλεία ώστε να γίνει το παιχνίδι πιο κατανοητό, να αξιολογηθεί με απόλυτη ασφάλεια η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, να μετρηθεί το πόσο καλή ή κακή είναι μία ομάδα πάνω στο χορτάρι σε κάθε έκφανση μίας αναμέτρησης. Η πλατφόρμα έχει καταγεγραμμένους 210.000+ αγώνες με 1.800 αγωνες καθε εβδομάδα από 100+ πρωταθληματα και πανω από παικτές και ομάδες καταχωρημενους με βίντεο και στατιστικά.

Στόχος μας, με την βοήθεια του Wyscout, είναι να παρουσιάσουμε στο αναγνωστικό κοινό μία άλλη, διαφορετική, πιο λεπτομερή, εμπεριστατωμένη και αναλυτική εικόνα του αγαπημένου μας παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο και τα πρώτα βήματα ήδη έχουν γίνει, με καθημερινά άρθρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η μεγάλη αυτή συνεργασία, του gazzetta.gr με το Wyscout της Hudl είναι μόνο η αρχή, σε μία σειρά από καινοτόμες κινήσεις πού ακολουθούν.

Τα καλύτερα έρχονται…

 

Τελευταία Νέα