Μy Story με τον Φραν Βέλεθ: Ο αυτισμός της κόρης του, η υπέρβαση και η ευτυχία

Μy Story με τον Φραν Βέλεθ: Ο αυτισμός της κόρης του, η υπέρβαση και η ευτυχία

Νίκος Αθανασίου
Μy Story με τον Φραν Βέλεθ: Ο αυτισμός της κόρης του, η υπέρβαση και η ευτυχία

bet365

Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2/4) και ο Φραν Βέλεθ μιλάει για την διαφορετικότητα της κόρης του, τις δύσκολες στιγμές, την πραγματική ευτυχία και παραδίδει μαθήματα ζωής στο 4ο επεισόδιο της σειράς «My Story».

Αυτισμός. Ο ορισμός προέρχεται από την λέξη Εαυτισμός και υποδηλώνει την απομόνωση ενός ατόμου στον εαυτό του. «Απ’ όταν ήταν μικρούλα, βλέπαμε ότι είχε κάτι ξεχωριστό» λέει ο Φραν Βέλεθ όταν αναφέρεται στην κόρη του, Βέγκα.

«Δεν το δέχεσαι από την αρχή, αλλά σιγά σιγά, όσο περνάει ο καιρός, κατανοείς πολλά πράγματα: τη συμπεριφορά, ότι δεν μιλούσε…» κι έτσι πήραν την απόφαση, μαζί με την σύζυγο του, να απευθυνθούν σε ειδικούς.

Η γνωμάτευση ήταν πως «πάσχει από Φ.Α.Δ. (Φάσμα των Αυτιστικών Διαταραχών). Κυρίως στη γυναίκα μου έπεσε σαν ένας βράχος, σαν ένα βουνό επάνω της. Δεν ξέραμε πώς να το αντιμετωπίσουμε». Κανείς γονιός δεν ξέρει.

Απευθύνεται σε ειδικούς, διαβάζει, επιμορφώνεται και κάνει τα πάντα για να βλέπει το παιδί του ευτυχισμένο. Γιατί στην τελική, «αυτό που σκέφτομαι είναι να είναι εκείνη ευτυχισμένη, να απολαύσει την ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο».

Τι γίνεται όμως όταν ο ένας από τους δύο γονείς, απέχει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένεια του;

Ο Φραν Βέλεθ, έρχεται στο 4ο επεισόδιο της σειράς «My Story» για να μοιραστεί την ιστορία της οικογένειας του.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED