Μεταγραφές ΤΕΛΟΣ: Οι καλύτερες κινήσεις της τελευταίας ημέρας

Gazzetta team
Μεταγραφές ΤΕΛΟΣ: Οι καλύτερες κινήσεις της τελευταίας ημέρας

bet365

Η μεταγραφική περίοδος έληξε κι οριστικά με πλήθος σπουδαίων κινήσεων από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Δείτε τις πιο αξιοσημείωτες μεταγραφές της τελευταίας ημέρας.

Αυτό ήταν. Το πρώτο μεταγραφικό παράθυρο που είχε διάρκεια μέχρι και τον Οκτώβριο σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο έφτασε στο τέλος του. Και ήταν γεμάτο από αγορές και πωλήσεις, από δανεισμούς με οψιόν ή χωρίς, από ελεύθερες μεταγραφές και συνολικά από σπουδαίες κινήσεις, τόσο για τους «μεγάλους» όσο και για τους υπόλοιπους που ανακοίνωσαν κάποιο deal.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στα Top-5 πρωταθλήματα, την τελευταία μέρα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1338 μεταγραφές, με το σύνολο των εξόδων να φτάνει το εντυπωσιακό και για προ κορονοϊού εποχές των 3,27 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Μετά, λοιπόν, από μία πλούσια ημέρα ανακοινώσεων, παρακάτω συνοψίζονται οι κορυφαίες μεταγραφές ανά πρωτάθλημα, από το πρωί της 5ης Οκτωβρίου, μέχρι και το δώδεκα (ή 01:00 στην περίπτωση της Premier League)… παρά ένα.

SUPER LEAGUE INTERWETTEN

PREMIER LEAGUE

LA LIGA

BUNDESLIGA

SERIE A

LIGUE 1

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.