ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κωστή από τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κωστή από τον Ολυμπιακό

bet365

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον τρίτο δανεισμό της από τον Ολυμπιακό, καθώς απέκτησε μετά τους Ντουρμισάι, Νικολιά και τον Κωστή!

Ακόμα έναν δανεικό από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η ΑΕΛ! Μετά τους δανεισμούς των Ντουρμισάι, Νικολιά, οι «βυσσινί» πήραν δανεικό από τους «ερυθρόλευκους» και τον Ιωάννη Κωστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση ως δανεικού του διεθνούς με την Εθνική ανδρών Κύπρου Γιάννη Κωστή από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωστή είναι 20 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι ήδη 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα ανδρών της Κύπρου.

Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις των χαφ (έχει αγωνιστεί και ως 6αρι και ως 8αρι και ως 10αρι) και θεωρείται ως ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Κωστή αγοράστηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε έναντι του ποσού του 1.500.000€ από τη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου, με την οποία είχε ήδη παρά το νεαρό της ηλικίας του 41 συνεχόμενες συμμετοχές στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί με τον πιο θερμό τρόπο τον μάνατζερ του παίκτου κ. Μασιά, ο οποίος επέλεξε μαζί με τον νεαρό διεθνή παίκτη την ΑΕΛ να συνεχίσει την καριέρα του και όχι να δοθεί δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα