Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντε Σίλβα (vid)

Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντε Σίλβα (vid)

Gazzetta team
Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντε Σίλβα (vid)

bet365

Η ΠΑΕ Άρης επισημοποίησε τη συμφωνία της με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του 23χρονου Πορτογάλου επιθετικού, Σάντε Σίλβα, με option αγοράς των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σάντε Σίλβα αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη καθώς η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τη Γουέστ Χαμ για τον ετήσιο δανεισμό του. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με μορφή δανεισμού, του 23χρονου διεθνούς Πορτογάλου επιθετικού, Alexandre Xande Nascimento da Costa e Silva, από την West Ham United. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα (γεννημένος στις 16 Μαρτίου του 1997) έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Sporting CP, από την οποία στη συνέχεια μεταπήδησε στην Vitoria Guimaraes SC. Η West Ham τον έκανε δικό της καταβάλλοντας το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Vitoria. Με την West Ham πραγματοποίησε 2 επίσημες εμφανίσεις, ενώ στο πρωτάθλημα της U23 μετράει 13 παιχνίδια και 10 γκολ. Είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της Πορτογαλίας», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Μένει να ξεκαθαρίσει η μέρα άφιξής του στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα. Η ΠΑΕ Άρης σημείωσε επίσης ότι… «ο Xande Silva αποτελεί μια ακόμη ποιοτική προσθήκη για την ομάδα μας στην επίθεση, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις. Τόσο στις «πτέρυγες» όσο και στην «κορυφή». Η συμφωνία με την West Ham United προβλέπει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ το καλοκαίρι του 2021».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα