Goal: «Ο Ποτσετίνο ενημέρωσε την Παρί ότι θέλει να φύγει»

Goal: «Ο Ποτσετίνο ενημέρωσε την Παρί ότι θέλει να φύγει»

bet365

Έτοιμος να αποχωρήσει μετά από μισή σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σύμφωνα με το «Goal», έχοντας ενημερώσει τη διοίκηση για τις προθέσεις του. Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ στις άμεσες επιλογές του.

Πρόσω ολοταχώς για το πιο άδοξο και σύντομο πέρασμα από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ για επαφές τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Τότεναμ αναφορικά με την επιστροφή του, ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται να έχει ενημερώσει ξεκάθαρα τη διοίκηση των Παριζιάνων ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το κλαμπ, μόλις πέντε μήνες από την πρόσληψή του ως αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ.

Ο 49χρονος coach δεν κατάφερε να οδηγήσει την Παρί στον δεύτερο σερί τελικό της στο Champions League, ούτε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (2η πίσω από τη Λιλ), μετρώντας ως τώρα 34 επίσημα παιχνίδια και απολογισμό 24 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει περισσότερο στη γαλλική πρωτεύουσα, εκεί όπου έμεινε και ως παίκτης από το 2001 ως το 2003, με τις προτάσεις των Ρεάλ-Τότεναμ να τον έχουν προσελκύσει όπως φαίνεται για μια ακόμη στροφή στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα