Ποτσετίνο: Επαφές και με Ρεάλ Μαδρίτης, Νο1 στόχος για αντι-Ζιντάν

Gazzetta team
Ποτσετίνο: Επαφές και με Ρεάλ Μαδρίτης, Νο1 στόχος για αντι-Ζιντάν

bet365

Μετά την Τότεναμ, και η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Αργεντινός αποτελεί το Νο1 για τη διαδοχή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει μπροστά τις «μηχανές» για την εύρεση του νέου προπονητή, μετά την άμεση αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της. Και από τη στιγμή που ο εκ των βασικών υποψηφίων, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Γιουβέντους, η αρχική λίστα έμεινε με τα ονόματα των Αντόνιο Κόντε και Γιόακιμ Λεβ. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει νέα είσοδος και μάλιστα στο Νο1, κι αυτός είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί τον εκλεκτό του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος τον έχει ήδη προσεγγίσει για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα, όπως είχε κάνει και το φθινόπωρο του 2018 δίχως όμως να τα καταφέρει.

Βέβαια, την ίδια ώρα ο «Ποτς» φέρεται να μιλάει και με την Τότεναμ για το ενδεχόμενο επιστροφής του ενάμιση χρόνο μετά την απόλυσή του και το μόνο σίγουρο είναι πως οι πιθανότητες να αφήσει τους Παριζιάνους μόλις μετά από μισή σεζόν πολλαπλασιάζονται τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα