Πασκουάλ: «Σχεδόν αδύνατον να νικήσεις τρεις φορές την Μπαρτσελόνα»!

Πασκουάλ: «Σχεδόν αδύνατον να νικήσεις τρεις φορές την Μπαρτσελόνα»!
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έκανε, μεν το break στο Palau Blaugrna, εντούτοις ο Τσάβι Πασκουάλ παραμένει ρεαλιστής, εξηγώντας τους λόγους που η Μπαρτσελόνα παραμένει το φαβορί στην προημιτελική σειρά.

Η Ζενίτ πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Game 1 κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πανηγυρίζοντας τη νίκη χάρη στο μεγάλο καλάθι του Κέβιν Πάνγκος στο φινάλε. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ήταν επίσης ανταγωνιστική στο Game 2 ωστόσο οι Καταλανοί έκαναν το 1-1 στην παράταση με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Ντέιβις και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην Αγία Πετρούπολη (28 & 30/4).

Ενώ, λοιπόν ο Νίκολα Μίροτιτς προέρχεται από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι Πασκουάλ εξακολουθεί να επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία πως οι «μπλαουγκράνα» είναι το φαβορί: «Την Τετάρτη θα δούμε καλύτερη Μπαρτσελόνα. Πλέον έχει κερδίσει αυτοπεποίθηση και σταθερότητα. Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι σχεδόν αδύνατον να κερδίσεις τρεις φορές αυτή την ομάδα σε σειρά αγώνων. Είναι πολύ περίπλοκο… Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις το αμυντικό ριμπάουντ καθώς έχουν ψηλά κορμιά. Είναι πιο μεγάλοι σε μέγεθος και πιο δυνατοί σχεδόν σε όλες τις θέσεις».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΖΕΝΙΤ 1-1

Game 1: Μπαρτσελόνα - Ζενίτ 74-76
Game 2: Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 81-78
Game 3: Ζενίτ – Μπαρτσελόνα 28/4
Game 4: Ζενίτ – Μπαρτσελόνα 30/4
Game 5: Μπαρτσελόνα – Ζενίτ 4/5 (αν χρειαστεί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πασκουάλ: «Θα έπαιρνα στη Ζενίτ τον Διαμαντίδη»! (vid)

EuroLeague: Οι 11 ομάδες – μέτοχοι θα έχουν συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων

EuroLeague: Τι σημαίνει πρακτικά η συμφωνία των «11»