Πεναρόγια: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ειδικά τον χαρακτήρα»
Η Παρτίζαν υπέστη πολύ βαριά ήττα από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι με (87-112), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague.
- Ντεμπούτο στην EuroLeague για Μόρις - Η 12άδα του Ολυμπιακού στην Μπολόνια
- Η Χάποελ ανανεώνει πρόωρα τα συμβόλαια Μπλέικνι και Μπράιαντ
- LIVE: Βίρτους - Ολυμπιακός
Στο ντεμπούτο του ως head coach της Παρτίζαν, ο Τζοάν Πεναρόγια δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού, αναφέρθηκε στο κομμάτι της βελτίωσης κυρίως στην άμυνα αλλά και στον χαρακτήρα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τζοάν Πεναρόγια:
«Παίξαμε καλό μπάσκετ μόνο στα πρώτα οκτώ λεπτά. Χρειαζόμαστε περισσότερη προπόνηση, κάναμε μόνο τρεις προπονήσεις, οι Μπόνγκα και Τζόουνς προπονήθηκαν μόνο την τελευταία μέρα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, ειδικά τον χαρακτήρα, την ενέργεια και την άμυνα. Πρέπει να κάνουμε κάποια εύκολα πράγματα σιγά σιγά και να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στη Μακάμπι, ήταν καλύτερη».
Δείτε Επίσης
Παναθηναϊκός: Πράττει σωστά με Γιουρτσεβέν ο Άταμαν;Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
