Ρούντι Φερνάντεθ: «Ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι το μπάσκετ, πρέπει να ηρεμήσουμε τους πάντες»

O Ρούντι δεν πίστευε στα όσα συνέβησαν
Ο Ρούντι Φερνάντεθ πήρε τον ρόλο του «πυροσβέστη» μετά την «κλωτσοπατινάδα» στη Μαδρίτη λέγοντας ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πνεύματα και στις δύο ομάδες.

Οι πρωτοφανείς και άκρως ντροπιαστικές εικόνες που έλαβαν χώρα στο «WiZink Center» της Μαδρίτης θα μείνουν ανεξίτηλες στην ιστορία της Euroleague.

Το παρκέ μετατράπηκε σε πραγματικό... ρινγκ του WWE και κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει κανέναν! Η «δολοφονική» λαβή του Γιαμπουσέλε στον Ντάντε Έξουμ είναι και η πιο χαρακτηριστική των όσων συνέβησαν, με τον Αυστραλό γκαρντ να τραυματίζεται σοβαρά και να κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Μετά το τέλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε ότι θα κάνει τα πάντα για να ηρεμήσει τους παίκτες του και το κοινό στο Βελιγράδι ενόψει των επόμενων αγώνων, αν και πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Euroleague αναφορικά με όλα συνέβησαν εντός της ημέρας.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Το έζησα ως παίκτης. Είναι δύσκολο να έχεις το πλεονέκτημα έδρας και να βλέπεις μια μια ομάδα όπως η Πατίζαν να παίζει καλύτερα από εμάς. Μετά συνέβη αυτό που είδαμε όλοι. Μπορούμε να πούμε για το τι είπε ο Πάντερ και το τι είπε ο Γιουλ. Όμως ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ είναι το μπάσκετ. Η ομάδα τους όπως και η δική μας ομάδα είναι να δώσουμε ένα καλό μπασκετικό σόου και να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη τα τελευταία λεπτά» ήταν τα λόγια του Ρούντι Φερνάντεθ ο οποίος συνέχισε:

«Οφείλω να ευχαριστήσω τον Ζέλικο, γιατί όπως είπε πολύ σωστά, πρέπει να ηρεμήσουμε τους φιλάθλους μας. Και εμείς τους δικούς μας και η Παρτίζαν τους δικούς της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να σκεφτούμε τα play-offs. Eίναι μια δύσκολη μάχη και πρέπει να παλέψει η Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το τέλος. Πρέπει λοιπόν να σκεφτόμαστε μόν οτο επόμενο παιχνίδι και μόνο πώς να απολαύσουμε το μπάσκετ»

@Photo credits: Euroleague