Ρεάλ - Παρτίζαν: Ο Ντάντε Έξουμ αποχώρησε με πρόβλημα στο πέλμα και απέφυγε κάταγμα στην σπονδυλική στήλη!

Ο Έξουμ στο παρκέ
Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που μεταφέρονται από σερβικά δημοσιεύματα και τον γιατρό της Παρτίζαν για τον τραυματισμό του Ντάντε Έξουμ που φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα και τη σπονδυλική στήλη.

Η κατάσταση στο Game 2 της Μαδρίτης εξελίχθηκε σε εφιαλτική μόλις δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτίζαν για τα play-offs της EuroLeague.

Οι εντάσεις, το άγριο ξύλο και οι «λαβές» που έλαβαν χώρα στο 38ο λεπτό, οδήγησαν στη διακοπή μετά από απόφαση των διαιτητών που προχώρησαν σε μαζικές αποβολές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός παικτών για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Ντάντε Έξουμ φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος άτυχος της βραδιάς, με τα δημοσιεύματα από Σερβία και συγκεκριμένα την Mozzart Sport να αναφέρουν πως μετά το σοβαρό επεισόδιο με τον Γιαμπουσέλε ο Αυστραλός γκαρντ αποκόμισε πρόβλημα στο πέλμα (με ρήξη τένοντα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού), αλλά και στην σπονδυλική στήλη, σε σημείο μάλιστα που γλίτωσε ακόμη και το κάταγμα.

«Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιαμπουσέλε τον πέταξε στο παρκέ, πρέπει να τιμωρηθεί με φυλάκιση και δια βίου αποκλεισμό. Ο Έξουμ θα μπορούσε να έχει σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να τελειώσει την καριέρα του. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Έχει υποστεί ζημιά στα δόντια, έχει ένα κόψιμο στα χείλη» τονίζει ο γιατρός της Παρτίζαν, Μόμα Γιακοβλεβιτς στο σερβικό μέσο.

Ο Έξουμ αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και αναμένεται να ξεκαθαριστεί έπειτα από εξετάσεις το μέγεθος της ζημιάς.