Ομπράντοβιτς: «Κάναμε το 2-0, να δούμε τι έγραψαν οι διαιτητές, πονάει ο Έξουμ»

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε το 2-0, να δούμε τι έγραψαν οι διαιτητές, πονάει ο Έξουμ»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτίζαν.
Το απίστευτο χάος στο φινάλε του Game 2 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτίζαν θα έχει συνέχεια. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, πάντως, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το 2-0, ενώ εξήγησε ότι ο Ντάντε Έξουμ πονάει αρκετά.

Το φινάλε του Game 2 της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Παρτίζαν, με το σκορ στο 95-80 υπέρ των Σέρβων, με 1:40 στο ρολόι, παραδόθηκε στις... φλόγες. Η απίστευτη κλωτσοπατινάδα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων έφερε το πρόωρο φινάλε στο ματς, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πάντως να αναφέρει ότι η ομάδα του έκανε το 2-0 στη σειρά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναμονή που πρέπει να υπάρξει για το θέμα των ενδεχόμενων τιμωριών, ενώ εξήγησε ότι η κατάσταση του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος δέχτηκε λαβή... κατς από τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε την ώρα του καυγά, δεν φαίνεται καλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Παίζουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μία μεγάλη ομάδα, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Η ιδέα ήταν να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα είμαστε 2-0 και είμαστε χαρούμενοι, ειδικά όπως παίξαμε στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκριση, δεν θα είναι εύκολο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία εξαιρετική ομάδα.

Πιστεύω ότι θα έχουν ξανά τον Ταβάρες στο επόμενο ματς, οπότε να παίξουμε προσεκτικά και να είμαστε έτοιμοι».

Για τα σοβαρά επεισόδια και το ενδεχόμενο τιμωριών σε παίκτες του: «Είναι μία καλή ερώτηση. Δεν ξέρω την απάντηση. Οι διαιτητές πρέπει να μας πουν. Δεν είναι καλή εικόνα για τις δύο ομάδες, δεν πρέπει να επαναληφθεί, μιλάμε για τα συναισθήματα των παικτών, αλλά στο τέλος του αγώνα συνέβη ό,τι συνέβη.

Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να ηρεμώ τους πάντες. Έχω φίλους εδώ, θέλω να μιλάω για το μπάσκετ. Με υποδέχτηκαν θερμά εδώ και όταν γυρίσω στο Βελιγράδι θα τους πω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ρεάλ και πως πρέπει να τους καλωσορίσουμε.

Θα ξεκινήσω από σήμερα και θα το λέω κάθε μέρα, πρέπει να μιλάμε για το μπάσκετ και τίποτα άλλο».

Τι του είπαν οι διαιτητές: «Μίλησαν για τον κανόνα, αν ένας παίκτης μπει στον αγωνιστικό χώρο αποβάλλεται. Αυτό είναι. Πρέπει να δούμε τι θα γράψουν (σ.σ: στο φύλλο αγώνα)».

Τι ακριβώς έγινε και οδήγησε στο επεισόδιο: «Υπάρχει το βίντεο, ποιος φταίει και ποιος το ξεκίνησε. Οι παίκτες μίλησαν μετά, παραδέχτηκαν ότι υπάρχουν νεύρα, ό,τι έγινε, έγινε. Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε».

Για τον Έξουμ και τον τραυματισμό που υπέστη στο επεισόδιο: «Φαίνεται άσχημο, θα το δούμε αύριο. Πονάει στο πόδι, θα το δούμε».

Τα προβλήματα του Έξουμ

Πάντως, για τον Έξουμ τα σερβικά Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού, έχει ένα σπασμένο δόντι και πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη.

Για το τέλος, ο Ζοτς πρόσθεσε: «Πρέπει να δούμε ποιος το άρχισε και γιατί. Οι παίκτες απάντησαν και είδαμε τι έγινε. Έχουμε δει πολλά παραδείγματα στο μπάσκετ. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας».

@Photo credits: INTIME