Ρεάλ: Δεν ζήτησε αναβολή στην ACB, παίζει με την Εφές σε 48 ώρες!

Ρεάλ: Δεν ζήτησε αναβολή στην ACB, παίζει με την Εφές σε 48 ώρες!
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ζήτησε την αναβολή του αυριανού (2/5, 19:30) αγώνα με τη Σαραγόσα και έτσι θα παίξει την πρόκριση στο Final 4 κόντρα στην Εφές Αναντολού σε 48 ώρες (4/5, 19:45) ενώ μεσολαβεί το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη!

Σε μια χρονιά που σημαδεύτηκε από αποχωρήσεις (Καμπάτσο, Ντεκ) και τραυματισμούς (Ράντολφ, Γιουλ και εσχάτως, Ταβάρες), η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά των playoffs με την Αναντολού Εφές και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Final 4 στο Game 5 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 4/5.

Καμία ομάδα στην ιστορία των playoffs δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει από το εις βάρος της 0-2, εντούτοις η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει την υπέρβαση έστω και αν δεν θα έχει προλάβει να πάρει τις απαραίτητες... ανάσες πριν από την do-or-die αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Η Ρεάλ θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή του Πάσχα 2/5 στην έδρα της Σαραγόσα, δίχως να ζητήσει αναβολή από την ισπανική λίγκα.

Μέσα σε 48 ώρες θα παίξει την πρόκρισή της στα ημιτελικά κόντρα στην Εφές, έχοντας και το ταξίδι από τη Μαδρίτη στην Κωνσταντινούπολη!

Θυμίζουμε πως η Εφές θα παραταχθεί ξεκούραστη, από τη στιγμή που αναμετρήσεις που εκκρεμούν κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Νταρουσάφακα ορίστηκαν μετά από το Game 5 με τη Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

EuroLeague: Τα δικά τους playoffs! (vids)

Γκαρούμπα: Τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Καλύτερο Νέο στην Ισπανία (vids)

Ο Κέβιν Πάνγκος σιχαίνεται να τον αποκαλούν soft

Κλάιμπερν: Κάποιοι πέφτουν και διαλύονται, άλλοι σηκώνονται και δεν κοιτούν πίσω (pics & vid)

Η 11η εντολή «ου υποτιμήσεις» και η ξεχωριστή κατηγορία "Ιτούδης"!

Ζενίτ: Η... αρμάδα του Πασκουάλ πάει να κάνει την έκπληξη της σεζόν κόντρα σε όλους και σε όλα! (pics & vids)