Final Four: Τα μπλουζάκια του Ολυμπιακού για την πρόκριση
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final Four της EuroLeague για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, αφού απέκλεισε με sweep τη Μονακό και θα βρεθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στο Telekom Center Athens το τριήμερο 22-24 Μαΐου.
Μετά το τέλος του Game 3 με τους Μονεγάσκους, οι παίκτες του Ολυμπιακού φόρεσαν τα ειδικά μπλουζάκια για την περίσταση, τα οποία έγραφαν: «Από τον Πειραιά ως το τέλος του δρόμου!».
Πλέον, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της Παρασκευής 22/5 τον νικητή του ζευγαριού Φενέρμπαχτσε-Ζάλγκιρις, με τους Τούρκους να βρίσκονται μία νίκη μακριά από την πρόκριση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.