Άντζουσιτς: «Είμαι έτοιμος να μπω στα παπούτσια του Πάντερ»

Άντζουσιτς: «Είμαι έτοιμος να μπω στα παπούτσια του Πάντερ»
Ο Κέβιν Πάντερ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δυο αγώνων έπειτα από την... κλωτσοπατινάδα στη Μαδρίτη και ο Ντανίλο Άντζουσιτς εξήγησε πως είναι έτοιμος να καλύψει το κενό του Αμερικανού σκόρερ στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Ρεάλ.

Η σειρά της Ρεάλ με την Παρτίζαν μεταφέρεται το βράδυ της Τρίτης 2/5 στη Stark Arena, εκεί όπου οι Σέρβοι θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά κουβάλωντας το υπέρ τους 2-0 και διεκδικώντας ακόμη μια νίκη που θα τους στείλει στο Κάουνας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ που αποκλείστηκαν για δυο και έναν αγώνα αντίστοιχα λόγω της συμμετοχής τους στον επεισοδιακό αγώνα της Μαδρίτης.

«Είμαι έτοιμος να μπω στα παπούτσια του Κέβιν Πάντερ, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ» εξήγησε μιλώντας για το Game 3 o Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος πάτησε παρκέ για τελευταία φορά στις 14 Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Πρόσθεσε, δε πως «όλος ο κόσμος με παίρνει για εισιτήρια! Θα είναι δύσκολο χωρίς τον Πάντερ και τον Λεσόρ. Μας έχουν κουβαλήσει όλη τη σεζόν. Πρέπει να ζήσουμε χωρίς αυτούς. Έχουμε το πλεονέκτημα και είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Ο Σέρβος γκαρντ μετράει φέτος 6.5 πόντους, 1.2 ασίστ και 0.9 ριμπάουντ σε 24 συμμετοχές στην EuroLeague.

@Photo credits: ABA Liga