Τζούροβιτς για την ποινή του Πάντερ: «Η Παρτίζαν καλύτερα να χάσει το τρίτο ματς»!

Τζούροβιτς για την ποινή του Πάντερ: «Η Παρτίζαν καλύτερα να χάσει το τρίτο ματς»!
Ο Βλάντε Τζούροβιτς δήλωσε σίγουρος ότι η Παρτίζαν θα προκριθεί στο Final 4 της EuroLeague, εξηγώντας πως είναι καλύτερα για τους Σέρβους να χάσουν το Game 3 με της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από την ανακοίνωση των ποινών.

Η συμπλοκή μεταξύ των παικτών της Παρτίζαν και της Ρεάλ Μαδρίτης σημάδεψε το Game 2 ενώ η EuroLeague ανακοίνωσε τις ποινές που επιβλήθηκαν στους άμεσα εμπλεκόμενους.

Έτσι, λοιπόν ο Κέβιν Πάντερ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δυο αγωνιστικών για την εμπλοκή του στην κλωτσοπατινάδα, χάνοντας το Game 3 και υπό συνθήκες το Game 4, εφόσον η Ρεάλ μειώσει σε 2-1 το βράδυ της Τρίτης 2/5.

Από την πλευρά του, ο βετεράνος προπονητής Βλάντε Τζούροβιτς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα, δήλωσε σίγουρος ότι η Παρτίζαν θα πάρει μια νίκη στη Stark Arena και θα τελειώσει τη δουλειά στο Βελιγράδι.

«Η Παρτίζαν θα πέι στο Κάουνας! Σίγουρα» διαβεβαίωσε μιλώντας στο RTS. Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς η Παρτίζαν θα κερδίσει το τρίτο ματς. Θα ήθελα να το χάσει και να κερδίσει το δεύτερο! Βέβαια μιλάμε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Θέλει να κερδίζει αυτά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει ζήτημα, το μόνο που θέλει είναι η νίκη».

Συνέχισε μιλώντας για τον Πάντερ: «Ο Πάντερ παίζει υπέροχα, έκανε τη διαφορά στη Μαδρίτη. Νομίζω ότι το καλύτερο για την Παρτίζαν είναι να χάσει το τρίτο παιχνίδι». Σε αυτή την περίπτωση, η ποινή του Πάντερ θα σβήσει στο Game 4 και εφόσον η Παρτίζαν περάσει στο Final 4, θα είναι διαθέσιμος στον ημιτελικό.

Όσον αφορά την ποινή στον Γιαμπουσέλε (σ.σ. αποκλεισμός 5 αγωνιστικών), είπε: «Νόμιζα ότι ο Γιαμπουσέλε θα τιμωρηθεί για έναν χρόνο. Επιτέθηκε σε παίκτη που είναι 30 κιλά ελαφρύτερος. Θα μπορούσε να είχε σπάσει το κρανίο του Έξουμ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.