Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Final 4»

Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Final 4»

Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Final 4»
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχε εξαιρετική διάθεση. Και πριν το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως θέλει να κλείσει την πρόκριση στο Final 4. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο Ντάντε Έξουμ θα είναι στη 12άδα του αγώνα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει δώσει δεκάδες κρίσιμα ματς στην καριέρα του. Γι' αυτόν, το Game 3 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει με ένα κοινό ματς. Για την Παρτίζαν δεν είναι. Σε καμία περίπτωση.

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι: «Είμαι σε καλή διάθεση γιατί πιστεύω στους παίκτες μου, ξέρουν ότι θέλουμε ακόμα μία νίκη και θέλω να τη σημειώσουμε αύριο το βράδυ. Η ευχή μου είναι η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας από τους φιλάθλους μας, την οποία έχουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλω τα πάντα να κυλήσουν ομαλά και η Ρεάλ να αισθανθεί άνετα, τα μέλη της ομάδας και μερικοί από τους φιλάθλους τους».

Στη συνέχεια, ο Ζοτς παραδέχτηκε ότι ο Ντάντε Έξουμ θα είναι στην αποστολή του Game 3 και συμπλήρωσε αναφορικά με τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων στη Μαδρίτη: «Δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι θα γίνει κάτι στο Game 3. Έχετε δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Όσα έγιναν πρέπει να ξεχαστούν τη στιγμή που τελειώνει το ματς. Αυτός ο αγώνας είναι σημαντικός για εμάς και δεν θέλω να μιλάω για το Game 2».

Λόγω τιμωρίας από το Game 3 θα απουσιάσουν οι Γκέρσον Γιαμπουσέλε (5 αγωνιστικές), όπως και ο Γκάμπριελ Ντεκ (1 αγωνιστική) για τη Ρεάλ, ενώ από την Παρτίζαν δεν θα αγωνιστούν οι Κέβιν Πάντερ (2 αγωνιστικές) και Ματίας Λεσόρ (1 αγωνιστική)

@Photo credits: EuroLeague