Παρτίζαν-Ρεάλ: Ο Γενικός Διευθυντής της Stark Arena προειδοποιεί για διακοπή στο... πρώτο αντικείμενο

Newsroom
Οι παίκτες της Παρτίζαν στο παρκέ
Ο Γκόραν Γκρμπόβιτς, γενικός διευθυντής της Stark Arena, φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα δεδομένα του Game 3 ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ προειδοποιώντας για την διακοπή στο... πρώτο αντικείμενο που θα πέσει στο παρκέ.

Το Game 3 ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ θα διεξαχθεί σε κατάμεστη Stark Arena με τους φίλους των Σέρβων να έχουν εξαντλήσει κάθε εισιτήριο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας τους.

Ωστόσο, μετά την... κλωτσοπατινάδα της Μαδρίτης που επέφερε 21 αποβολές και τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή με πρόστιμο στις δύο ομάδες και τιμωρίες παικτών, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους ανθρώπους της Λίγκας, όπως άλλωστε τόνισε και ο Γενικός Διευθυντής του σταδίου, Γκόραν Γκρμπόβιτς.

Μιλώντας στη Mozzart Sport και παρουσιάζοντας τα δεδομένα που υπάρχουν ενόψει της αναμέτρησης, εκείνος ενημέρωσε τον κόσμο πως με την πρώτη κίνηση που δεν βρίσκεται εντός...πρωτοκόλλου υπάρχει ο κίνδυνος διακοπής.

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε: «Κοιτάξτε, ξέρω ένα πράγμα. Αν υπάρξει ένα περιστατικό, αν πέσει έστω και ένα αντικείμενο στο παρκέ ή - Θεός φυλάξοι - τραυματιστεί κάποιος από πτώση αντικειμένου, τότε οι εξέδρες πρέπει να αδειάσουν σε 45 λεπτά και το Game 4 θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο...

Πρέπει λοιπόν όλοι να φερθούν έξυπνα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Stark Arena θα είναι ξανά γεμάτη. Αν όμως σε όλες τις σειρές της EuroLeague υπάρχει αυστηρότητα και προσοχή, τότε αυτός ο αγώνας θα είναι κάτω από μικροσκόπιο. Πιστέψτε με, θα περιμένουν την μικρότερη δυνατή παρασπονδία για να επιβάλλουν κάποια τιμωρία...

Η EuroLeague έχει ανθρώπους σε κάθε γήπεδο, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όταν ο εκφωνητής του γηπέδου λέει ότι κάποιοι οπαδοί πρέπει να αλλάξουν θέση δεν γίνεται τυχαία. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Κάποιος από την EuroLeague έχει αναφέρει κάτι που έχει προσέξει.

Φανταστείτε λοιπόν τι έλεγχος θα υπάρχει και πόσα μάτια θα βρίσκονται στο Βελιγράδι σε μία σειρά με τόση ένταση».