Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση θα υποδεχθούμε φιλικά τη Ρεάλ»

Γιώργος Κούβαρης
Πρόεδρος Παρτίζαν: «Ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση θα υποδεχθούμε φιλικά τη Ρεάλ»
Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς ξεκαθάρισε ότι η Ρεάλ είναι φιλικός σύλλογος της ομάδας του και ότι στο Βελιγράδι θα υποδεχθούν φιλικά τους Μαδριλένους.

Η Euroleague έγινε άνω-κάτω τις τελευταίες ώρες μετά τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στο Game 2 της σειράς Ρεάλ-Παρτίζαν.

Γιαμπουσέλε και Γιουλ ζήτησαν συγγνώμη, οι Ομπράντοβιτς και Ρούντι Φερνάντεθ έσπευσαν να ρίξουν τους τόνους ενώ σειρά πήρε και ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας.

Με χαρακτηριστική ανάρτηση στα social media, ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε μετά το «ξύλο» στο «WiZink Center» γράφοντας χαρακτηριστικά.

«Πετύχαμε δύο μαγικές νίκες στη Μαδρίτη και αυτό χάρη στους παίκτες και το προπονητικό επιτελεί. Το περιστατικό που σημειώθηκε στο τέλος του αγώνα δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Δίκαια και αθλητικά κατακτήσαμε δύο μεγάλες νίκες στη Μαδρίτη. Γυρίζουμε νέες σελίδες στην πλούσια ιστορία του συλλόγου και δεν θα αφήσουμε ούτε μια στιγμή να μειώσει τη μεγάλη μας επιτυχία» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Παρτίζαν και κατέληξε:

«Έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ, έχουμε ξεπεράσει τα όρια του μπάσκετ, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Η Ρεάλ ιστορικά είναι φιλικός σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο. Ανεξάρτητα από την δυσάρεστη κατάσταση θα τους υποδεχτούμε άκρως φιλικά. Μετά από χρόνια περάσαμε ωραίες στιγμές αυτή τη σεζόν και είναι στο χέρι μας να μεγαλώσουμε την επιτυχία μας. Τα ισχυρότερα όπλα μας, δίπλα σε αυτή τη σπουδαία φουρνιά παικτών, είναι οι οπαδοί μας, οι καλύτεροι οπαδοί του μπάσκετ στον κόσμο!

Ας καλωσορίσουμε όλοι την ομάδα της Ρεάλ. Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους στο Βελιγράδι, το κέντρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ζήτω η Παρτίζαν!»