Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω βαθιά για τη συμπεριφορά μου, συγγνώμη στον Έξουμ και την οικογένειά του»

Γιαμπουσέλε: «Μετανιώνω βαθιά για τη συμπεριφορά μου, συγγνώμη στον Έξουμ και την οικογένειά του»
Ο Ζερσόν Γιαμπουσέλε πήρε θέση για όλα όσα συνέβησαν στο «WiZink Center» και στην «κλωτσοπατινάδα» μεταξύ των παικτών της Ρεάλ και της Παρτίζαν ζητώντας συγγνώμη ειδικά και από τον Ντάντε Έξουμ.

Ο Γάλλος φόργουορντ ήταν το... κεντρικό πρόσωπο του ασύλληπτου καυγά στην Μαδρίτη καθώς με μια άκρως αντιεπαγγελματική λαβή «ξάπλωσε» στο παρκέ τον Έξουμ με τον κίνδυνο να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο μάτι του Κυκλώνα συγκεντρώνοντας όλα τα «πυρά» γι' αυτήν την συμπεριφορά του. Όταν έπεσαν οι σφυγμοί και ξημέρωσε η επόμενη ημέρα, ο Ζερσόν Γιαμπουσέλε θέλησε να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, ζητώντας συγγνώμη και από τον Έξουμ,

Με σχετική ανάρτηση στο InstaGram ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετανιώνω βαθιά για την συμπεριφορά μου χθες το βράδυ. Το μπάσκετ έχει να κάνει με το αθλητικό πνεύμα και την φιλία. Απολογούμαι ειλικρινά στην Παρτίζαν, ένα κλαμπ με το οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση, στον Ντάντε Έξουμ και στην οικογένειά του, στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα μου και σε όλους τους φιλάθλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.