Ράντονιτς: Αυτή είναι η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για να τον κρατήσει

Newsroom
Ράντονιτς: Αυτή είναι η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα για να τον κρατήσει
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το ενδεχόμενο συνεργασίας τους και η σερβική Kurir αποκάλυψε την πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του ο Μαυροβούνιος κόουτς για να παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αφίχθη στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό του τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποτελώντας τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ερυθρό Αστέρα αποτελώντας τον πιο πετυχημένο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου πανηγυρίζοντας συνολικά 15 τίτλους και ολοκληρώνοντας τη φετινή σεζόν με το triple-crown.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ερυθρός Αστέρας ενημέρωσε επισήμως πως έχει δώσει διορία ως τις 30/6 στον Ράντονιτς, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση και η σερβική Kurir προχώρησε στη σχετική αποκάλυψη.

Σύμφωνα, λοιπόν με το εν λόγω Μέσο, ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο στον Ράντονιτς, προσφέροντάς του 500.000 ευρώ ετησίως.

@Photo credits: ABA Liga