Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα οι Ράντονιτς και Ραζνάτοβιτς

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα οι Ράντονιτς και Ραζνάτοβιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα οι Ράντονιτς και Ραζνάτοβιτς
Στην Αθήνα έφτασαν οι Ντέγιαν Ράντονιτς και Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον πρώτο να αποφασίζει ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην χώρα μας προσγειώθηκαν ο Ντέγιαν Ράντονιτς και ο διάσημος ατζέντης Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα και θα αποφασίσει μεταξύ των προτάσεων του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα.

Χθες το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο «RTCG» του Μαυροβουνίου που επικαλείται δικές του πληροφορίες και εξηγεί ότι ο 52χρονος προπονητής αρνήθηκε τελικά την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα. Επιπλέον εξήγησε ότι ότι ο Ράντονιτς έχει έρθει σε επαφή τις δύο τελευταίες ημέρες με τον Παναθηναϊκό συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σήμερα, την Τετάρτη 29 Ιούνη ένα νέο δημοσιεύμα, αυτή τη φορά από τη Mozzart αναφέρει πως ο Μαυροβούνιος προπονητής θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Ιουνίου με σκοπό να συζητήσει με ανθρώπους του... τριφυλλιού και μια μέρα μετά, την Πέμπτη θα αποφασίσει αν θα επιλέξει του χρόνου να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό ή τον Ερυθρό Αστέρα.

Θέση για όλα αυτά πήρε και ο GM των Σέρβων, Νεμάνια Βασίλιεβιτς που μίλησε στο Sportklub και τόνισε πως μιλά κάθε μέρα με τον Μαυροβούνιο τεχνικό, όμως δεν γνωρίζει ακόμα την απόφαση του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.