Μακάμπι: Πολύ κοντά στον Μπάλντγουιν η ομάδα του Κάτας

Newsroom
Μακάμπι: Πολύ κοντά στον Μπάλντγουιν η ομάδα του Κάτας
Η Μακάμπι έχει... αλώσει την αγορά και το ίδιο θα επιχειρήσει να κάνει και με την περίπτωση του Γουέιντ Μπάλντγουιν με τον Αμερικανό να βρίσκεται μία ανάσα από το deal με προορισμό το Ισραήλ.

Με τον Όντετ Κάτας στην κορυφή του πάγκου, η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει απασχολήσει έντονα το μεταγραφικό γίγνεσθαι, με τους Πόιθρες, Κόλσον, Πνίνι, Χίλιαρντ, Χόλινς και Μένκο να είναι τα νέα της πρόσωπα, την ώρα που οι φήμες φέρνουν πιο κοντά τους Λορέντζο Μπράουν και Τζος Νίμπο.

Στην αγορά, βρίσκεται και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν με το συμβόλαιό του με την Μπασκόνια να έχει ολοκληρωθεί και να αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Το πιθανότερο σενάριο μετακίνησής του μοιάζει να είναι η Μακάμπι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνων.

Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσίασε «διπλό» πρόσωπο μέσα στη σεζόν με το ξεκίνημά του να είναι μακριά από τα δεδομένα του, αλλά κατάφερε να αναδειχτεί στο τέλος ως ηγέτης για την Μπασκόνια, έχοντας ως μέσους όρους 12.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ στο πρωτάθλημα και 14.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ στην Eυρώπη.