Μακάμπι: Έτοιμη να αποκτήσει και τον Τζος Νέμπο (vid)

Μακάμπι: Έτοιμη να αποκτήσει και τον Τζος Νέμπο (vid)

Newsroom
Μακάμπι: Έτοιμη να αποκτήσει και τον Τζος Νέμπο (vid)
Ο Τζος Νέμπο βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνηση του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατ' επέκταση στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα του Ισραήλ μετά από μια σεζόν στο Κάουνας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Όμρι Μανχάιμ του ισραηλίτικου Sport5, ο Τζος Νέμπο είναι κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 25χρονος σέντερ της Ζάλγκιρις Κάουνας, ο οποίος μέτρησε φέτος στην Euroleague κατά μέσο όρο 8.8 πόντους και 6.2 ριμπάουντ, αναμένεται να επιστρέψει -με βάση πάντα το εν λόγω δημοσίευμα- στο Ισραήλ, όπου τη σεζόν 2020-21 είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Χαποέλ Εϊλάτ.

Θυμίζουμε πως η «Ομάδα του Λαού» έχει ήδη μπει πολύ δυναμικά στο θερινό μεταγραφικό παζάρι καθώς έχει ανακοινώση την απόκτηση των Νταρούν Χίλιαρντ, Άλεξ Πόιθρες, Μπόνζι Κόλσον, Γκάι Πνίνι, ενώ βρίσκεται κοντά και στον Όστιν Χόλινς. Παράλληλα, επισημοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες και τα διαζύγια με Μπλέιζερ και Γουίλμπεκιν. Μένει να δούμε αν πράγματι ο Νέμπο θα αποτελέσει το επόμενο «χτύπημα» του συλλόγου που έχει πάρει... φόρα μεταγραφικά.