Μακάμπι: Θέλει να κλείσει και τον Λορέντζο Μπράουν

Μακάμπι: Θέλει να κλείσει και τον Λορέντζο Μπράουν

Newsroom
Μακάμπι: Θέλει να κλείσει και τον Λορέντζο Μπράουν
Η Μακάμπι έχει πάρει φόρα και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα, καθώς ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό της και τον Λορέντζο Μπράουν!

«Φουλ επίθεση» στις μεταγραφές πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Μετά τις ανακοινώσεις για την απόκτηση του Μπόνζι Κόλσον, Γκάι Πνίνι, Άλεξ Πόιθρες, Νταρούν Χίλιαρντ και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Όστιν Χόλινς, οι Ισραηλινοί έχουν βάλει στο μάτι και τον Λορέντζο Μπράουν! Σύμφωνα με το «Sport 5» η Μακάμπι κάνει προσπάθεια προκειμένου να αποκτήσει τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν.

Ο Λορέντζο Μπράουν πήρε μέρος σε 24 ματς της EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 13.8 πόντους, 6.1 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ, σουτάροντας με 57% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 86% στις βολές. Μάλιστα το BasketNews ανέφερε ότι πρόκειται για «done deal», με τον Αμερικανός γκαρντ να είναι θέμα χρόνου να υπογράψει συμβόλαιο με την «ομάδα του λαού».

Και να 'ταν μόνο αυτό; Επιπλέον η Μακάμπι προσπαθεί να υπογράψει και τον πρώην NBAer Τι Τζέι Λιφ, ο οποίος μετά την παρουσία του σε Ιντιάνα Πέισερς και Πόρτλαντ Μπλέιζερς, βρέθηκε στην Κίνα με τη φανέλα των Guangzhou Loong Lions όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 25 πόντους και 11.7 ριμπάουντ.