Ντόρσεϊ στην εκπομπή του Gazzetta: «Είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ» (vid)

Ντόρσεϊ στην εκπομπή του Gazzetta: «Είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ» (vid)

Newsroom
Ντόρσεϊ στην εκπομπή του Gazzetta: «Είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ» (vid)
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στους απεσταλμένους του Gazzetta και στάθηκε στην τελευταία φάση με το νικητήριο τρίποντο του Μίτσιτς, αλλά στα ματς που έρχονται στα playoffs της Basket League με βλέμμα τον τίτλο.

Η Εφές πέρασε στον τελικό μετά το μεγάλο τρίποντο του Βασίλιε Μίτσιτς και έτσι ο Ολυμπιακός θα παίξει στον μικρό τελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Μια μέρα μετά τον ημιτελικό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στην εκπομπή του Gazzetta (με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή) για τα συναισθήματα του και το τι θα πρέπει να κάνει στο μέλλον για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι σκέψεις πριν τη Μπαρτσελόνα και οι στόχοι των Πειραιωτών μέχρι το τέλος της σεζόν και τα playoffs της Basket League.

Στην ερώτηση για το αν ηταν μια μεγάλη ευκαιρία για να πανε τελικο και να διεκδικήσουν το τρόπαιο, απάντησε: «Είναι χαμένη ευκαιρία. Είναι σκληρό, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Αν έχανε το σουτ θα πηγαίναμε παράταση, αλλά αυτό δεν έγινε. Κάθε χρονιά είναι διαφορερική, από κάθε εμπειρία κάτι μαθαίνεις. Είμαστε εδώ, έχουμε άλλο ένα ματς αύριο. Πρέπει να ξαναπαίξουμε, στο τέλος της ημέρας αυτή ειναι η δουλειά μας».

Για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό και τις νέες προκλήσεις της ομάδας, τόνισε: «Έχουμε και άλλους στόχους μπροστά μας. Έχουμε το πρωτάθλημα και έρχονται τα playoffs. Πρέπει να προσέξουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε. Αύριο θα παίξουμε κόντρα στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη regular season. Είναι καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε μπάσκετ, το παιχνίδι που αγαπάμε, ανεξάρτητα αν αυτό είναι ένας μικρός τελικός. Να βγούμε εκεί έξω και να βάλουμε τα δυνατά μας».

@Photo credits: Youtube Gazzetta

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.