Η εκπομπή του Gazzetta για το Final Four!

Newsroom
Η εκπομπή του Gazzetta για το Final Four!
Ο Ολυμπιακός παρά τη συγκλονιστική του προσπάθεια, λόγω Μίσιτς, δεν «έκλεισε» θέση τελικού στο Final Four του Βελιγραδίου, όμως η «μπασκετική ζωή» συνεχίζεται! Οι απεσταλμένοι του Gazzetta μια μέρα μετά τους ημιτελικούς συζητούν και αναλύουν μέσα από την Stark Arena με καλεσμένους τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς και τους Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ!

Προφανώς και για το ελληνικό μπάσκετ θα ήταν καλύτερα η κατάσταση να είναι διαφορετική. Να γίνεται όλη η κουβέντα για το τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός στον τελικό. Το τρίποντο - μαχαιριά του Μίσιτς όμως είναι αυτό που έγραψε την ιστορία. Οι απεσταλμένοι του Gazzetta, με την ευγενική χορηγία του Τσίπουρου Καλαϊτζή, την επόμενη μέρα πλέον των ημιτελικών συζητούν LIVE σε νέα δεδομένα μέσα από την Stark Arena!

O Σοφοκλής Σχορτσανίτης τόνισε πως μίλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ματς, αναφέρθηκε στην μεγάλη τους προσπάθεια και στάθηκε και στην επόμενη μέρα η οποία είναι τα playoffs της Basket League:
«Είχα την ευκαιρία και χτες μετά τον αγώνα και σήμερα να μιλήσω με τα παιδιά που είναι απογοητευμένα. Πίστευαν στο κάτι παραπάνω, αλλά τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για όσα πέτυχαν ως εδώ. Τώρα πλέον με το που γυρίσουν στην Ελλάδα πρέπει να μπουν σε ρυθμούς playoffs.

Πιστεύω τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Όπως είπα πολλές φορές ο Ολυμπιακός έχει τον ηγέτη Γιώργο Πρίντεζη και δίπλα τους Σλούκα και Παπανικολάου ώστε να τραβήξουν και τα νέα παιδιά. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες της χρονιάς κι έδειξε στοιχεία ότι και τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει έτσι».

Για την τελευταία φάση που έκρινε τον αγώνα ο Big Sofo τόνισε: «Την είδα και την ξαναείδα την τελευταία φάση. Δεν υπήρχε λόγος αλλαγής. Ο Γουόκαπ έπρεπε να μείνει πάνω στον Μίσιτς και να συνεχίσει έτσι. Αλλά αυτή είναι η οδηγία από τον πάγκο και οι παίκτες πρέπει να ακούν τον προπονητή. Και ο Βεζένκοφ ήταν κρεμασμένος πάνω στον Μίσιτς. Ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει το ματς μέσα από την άμυνα όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Αυτό το «να χάσω με την μπάλα στα χέρια» είναι ΝΒΑ φάση και δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό».

Εν συνεχεία αποθέωσε τον κόουτς Λάσο για όσα έχει πετύχει με την Ρεάλ Μαδρίτης και την παρουσία του σε ακόμη έναν τελικό Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει στην Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και την αποτυχία του στο Final Four του Βελιγραδίου παρά το μεγάλο μπάτζετ που διαθέτει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.