EuroLeague: Οι ώρες των ημιτελικών του Final 4

Newsroom
EuroLeague: Οι ώρες των ημιτελικών του Final 4
Δείτε τις ώρες που θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί που είναι προγραμματισμένοι για την Πέμπτη 19/05 με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Εφές πριν το Clasico της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ.

Σ' ένα συγκλονιστικό πέμπτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μονακό με 94-88, έκανε το 3-2 στη σειρά και πήρε το εισιτήριο για το 11ο Final 4 της ιστορίας του.

Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές στον πρώτο ημιτελικό, ενώ θα ακολουθήσει το Clasico μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Μαϊου που είναι προγραμματισμένοι οι δύο ημιτελικοί, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές θα ανοίξει την αυλαία (19:00) και το Μπαρτσελόνα- Ρεάλ θα... την ρίξει (22:00), ενώ ταυτόχρονα θα έχει φανερωθεί και το ζευγάρι του τελικού που θα διεξαχθεί στις 21 του Μάη.

Οι ώρες των ημιτελικών του Final 4

  • Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές (19/05, 19:00)
  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (19/05, 22:00)

Αυτό είναι το πλάνο για το Final 4 στο Βελιγράδι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.