Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» ξανά τον Οκάρο Ουάιτ

Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» ξανά τον Οκάρο Ουάιτ

Παναθηναϊκός: «Κοιτάζει» ξανά τον Οκάρο Ουάιτ
Από τη στιγμή που ο Κέβιν Χέρβεϊ αποφάσισε να συνεχίσει στην Βίρτους Μπολόνια, οι «πράσινοι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ.

Από τη στιγμή που ήταν αναπάντεχη η εξέλιξη στην περίπτωση του Κέβιν Χέρβεϊ, στον Παναθηναϊκό αναγκάζονται να αλλάξουν γραμμή πλεύσης όσον αφορά τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση «4» μετά και τη φυγή του Ντίνου Μήτογλου για την Αρμάνι Μιλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» στρέφουν και πάλι το ενδιαφέρον τους στον Οκάρο Ουάιτ, στον οποίο -όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta- είχε γίνει επίσημη πρόταση αλλά η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είχε προσφέρει στον Αμερικανό φόργουορντ 600.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ο Ουάιτ ζητούσε 900.000 ευρώ.

Φυσικά η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές είναι τεράστια και δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει το «τριφύλλι» κατά πολύ την προσφορά του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ρίξει ο Αμερικανός τις απαιτήσεις, στον οποίο έχει μιλήσει ήδη και ο Δημήτρης Πρίφτης που τον γνωρίζει καλά από τη συνεργασία τους σε Άρη και Ούνικς Καζάν.

Ο Οκάρο Ουάιτ βρίσκονταν στην κορυφή της «πράσινης» λίστας, αλλά σε περίπτωση που εξακολουθήσει να έχει... τρελές απαιτήσεις, ο Παναθηναϊκός θα εξετάσει και πάλι τις υπόλοιπες περιπτώσεις που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Πρίφτη.

Από εκεί και πέρα, ο Νέιτ Ουόλτερς έχει κερδίσει πόντους για τη θέση του «άσου» χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν στο μυαλό τους και άλλα ονόματα πλέι μέικερ. Όσον αφορά τον Νίκο Χουγκάζ, θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένη» η μετακίνησή του στο ΟΑΚΑ ωστόσο παραμένει ανοικτό το αν θα παραμείνει στον Ιωνικό και τη νέα σεζόν με τη μορφή του δανεισμού ή αν θα φορέσει άμεσα τα πράσινα.

Στο μεταξύ άπαντες είναι σε... αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά την απάντηση του Ιωάννη Παπαπέτρου, η οποία αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσει και ο υπόλοιπος σχεδιασμός των «πρασίνων» καθώς θα γνωρίζει ο Πρίφτης που θα μπορεί να κινηθεί μετά και τη συμφωνία με τον Κέντρικ Πέρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.