Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Οκάρο Ουάιτ, μεγάλη η διαφορά! (vids)

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Οκάρο Ουάιτ, μεγάλη η διαφορά! (vids)

Παναθηναϊκός: Πρόταση σε Οκάρο Ουάιτ, μεγάλη η διαφορά! (vids)
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ωστόσο η πρώτη κρούση στον Οκάρο Ουάιτ δεν έφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πλέον δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο.

Από τη στιγμή που υπάρχει προπονητής στην άκρη του πάγκου, αυτομάτως είναι γνωστές και οι ανάγκες της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Αν και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, οι «πράσινοι» κάνουν και άλλες κινήσεις παράλληλα για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Οκάρο Ουάιτ τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Πρίφτης από τη συνεργασία τους σε Άρη και Ούνικς Καζάν ωστόσο είναι μεγάλη η οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών. Οι «πράσινοι» προσφέρουν περισσότερα από 500.000 ευρώ τον χρόνο στον Αμερικανό φόργουορντ ωστόσο οι απαιτήσεις του Ουάιτ είναι πολύ... μεγαλύτερες.

Τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού είναι συγκεκριμένα (και) τη φετινή σεζόν και προκειμένου να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα πρέπει ο παίκτης να... κατεβάσει αρκετά τις απαιτήσεις του. Αν μη τι άλλο αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη προσέγγιση από το «τριφύλλι» ωστόσο η περίπτωση του Αμερικανού μόνο... εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Νωρίτερα ο Τζον Μπράουν ο οποίος δεδομένα άρεσε στον 53χρονο τεχνικό, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Καζάν.

Προτάθηκε ο Ντεσόν Τόμας, στο κάδρο ο Λαπροβίτολα

Στον Παναθηναϊκό έχει ήδη προταθεί και ο... γνώριμος Ντεσόν Τόμας, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Άλβαρκ Τόκιο. Παρόλα αυτά οι «πράσινοι» δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με την περίπτωσή του από τη στιγμή που έχουν «λοκάρει» συγκεκριμένους στόχους. Κάτι που ισχύει και για τους Οθέλο Χάντερ και Κουίνσι Έισι οι οποίοι επίσης έχουν προταθεί στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι εξελίξεις με τον Ιωάννη Παπαπέτρου! Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες, με τον Δημήτρη Πρίφτη να είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί του θέλοντας να του εξηγήσει πλάνο της ομάδας και το πόσο απαραίτητος θα είναι για την ομάδα. Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά, τόσο ο Μάριο Χεζόνια (ο οποίος και πάλι υπογράμμισε το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό) όσο και οι συζητήσεις με τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Φυσικά στην... πρώτη γραμμή ήταν και παραμένει το θέμα του point guard, με τον Νίκολας Λαπροβίτολα να αποτελεί τον νούμερο «1» στόχο του Παναθηναϊκού. Βέβαια η περίπτωσή του προχωρήσει μόνο εάν και εφόσον οι απαιτήσεις του κριθούν λογικές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις. Εκτός του Αργεντινού οι «πράσινοι» έχουν στη λίστα και άλλους παίκτες για τη θέση του άσου (Στέφαν Γιόβιτς, Λορέντζο Μπράουν) ωστόσο αναμένεται να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για τον «Λάπρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.