Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ουόλτερς! (vids)

Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ουόλτερς! (vids)

Παναθηναϊκός: Κερδίζει πόντους ο Ουόλτερς! (vids)
Ο Νέιτ Ουόλτερς φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για τη θέση του «άσου» στον Παναθηναϊκού.

Όπως έλεγε και ένα διαφημιστικό σλόγκαν «αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται» ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από τη στιγμή που ατόνησε τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον για τον Νίκολα Λαπροβίτολα (ο οποίος καταλήγει στη Μπαρτσελόνα), ο Έλληνας τεχνικός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του «άσου» με τ' όνομα του Νέιτ Ουόλτερς να είναι εκείνος που έχει ξεχωρίσει περισσότερο.

Άλλωστε ο 53χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά τον Αμερικανό πλέι μέικερ (30χρ., 1.93μ.) ο οποίος είχε επιλεγεί από τους Μιλγουόκι Μπακς στο ίδιο draft με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φέτος πήρε μέρος σε 16 ματς του EuroCup και μέτρησε κατά μέσο όρο 7,1 πόντους, 2,4 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ ανά 18:41 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 52% στα δίποντα, 43% στα τρίποντα και 69% στις βολές.

Ο Ουόλτερς έχει εμπειρία και από την EuroLeague με τις φανέλες των Ερυθρού Αστέρα, Ζάλγκιρις Κάουνας και Μακάμπι Τελ Αβίβ μετρώντας στο σύνολο 70 ματς με 8,8 πόντους, 2,9 τελικές πάσες, 2,3 ριμπάουντ και 36% στα τρίποντα. Μάλιστα ο Πρίφτης θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει απόλυτα με τον Κέντρικ Πέρι στη θέση του πλέι μέικερ και αμφότεροι να μοιραστούν την θέση.

Παράλληλα εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Πρίφτη και η περίπτωση του γνώριμου από το πέρασμά του στην ΑΕΚ, Ντάριλ Μέικον, για τη θέση του δεύτερου σούτινγκ γκαρντ.