Πασκουάλ: «Ό,τι και αν συμβεί στο Game 5, θα είναι σαν νίκη για εμάς»!

Πασκουάλ: «Ό,τι και αν συμβεί στο Game 5, θα είναι σαν νίκη για εμάς»!
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης απέχει μια νίκη μακριά από την ιστορική πρόκριση στο Final 4 της Κολωνίας και ο Τσάβι Πασκουάλ υπενθύμισε πως είναι σχεδόν αδύνατον για οποιαδήποτε ομάδα να νικήσει τρεις φορές την Μπαρτσελόνα.

Ο Κέβιν Πάνγκος κουβάλησε τη Ζενίτ στο Game 4 και πλέον η προημιτελική σειρά της EuroLeague μεταφέρεται στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από την πλευρά του, ο Καταλανός προπονητής ανέφερε ενόψει του αγώνα με τους «μπλαουγκράνα»: «Έχουμε μπροστά μας το Game 5. Ξέρουμε πως έχουνε να ξεπεράσουμε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα τερμάτισε στην πρώτη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο. Για αυτόν τον λόγο το Game 5 γίνεται στην έδρα τους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι.

Γνωρίζουμε πως είναι σχεδόν αδύνατον να νικήσεις την Μπαρτσελόνα τρεις φορές στα playoffs όμως θα παλέψουμε ξανά. Ό,τι και αν συμβεί, πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για αυτούς τους παίκτες και ό,τι έχουν πετύχει μέχρι τώρα. Ό,τι και αν συμβεί, θα είναι σαν νίκη για εμάς γιατί είναι εκπληκτικός ο τρόπος που σταθήκαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πλέον χρειάζεται συγκέντρωση, πνευματική ετοιμότητα και οργάνωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαρτσελόνα: Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ και παίρνει αποζημίωση από τους Καταλανούς!

Euroleague playoffs: Οι γηπεδούχοι έχουν 10/10 στην ιστορία των Game 5! (vids)

Ζενίτ: Η... αρμάδα του Πασκουάλ πάει να κάνει την έκπληξη της σεζόν κόντρα σε όλους και σε όλα! (pics & vids)