Μπαρτσελόνα: Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ και παίρνει αποζημίωση από τους Καταλανούς!

Μπαρτσελόνα: Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ και παίρνει αποζημίωση από τους Καταλανούς!

Μπαρτσελόνα: Δικαιώθηκε ο Ντόρσεϊ και παίρνει αποζημίωση από τους Καταλανούς!
Το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τον Τζό Ντόρσεϊ στη δικαστική διαμάχη του με την Μπαρτσελόνα που είναι υποχρεωμένη να καταβάλει αποζημίωση στον Αμερικανό από τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» τον απομάκρυναν από την ομάδα!

Τον Ιανουάριο του 2017, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε επισήμως τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζόι Ντόρσεϊ, κάνοντας λόγο για πειθαρχικά παραπτώματα από πλευράς του Αμερικανού, ο οποίος με τη σειρά του είχα κατηγορήσει ανοιχτά το ιατρικό τιμ των Καταλανών για την αντιμετώπισή του στο ζήτημα του τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο Ντόρσεϊ ανέφερε μέσω τον social media πως «το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα με πίεσε να επιστρέψω. Έτσι δεν είχα την ευκαιρία να ανακάμψω και να γυρίσω απόλυτα έτοιμος»! Έπειτα από λίγο καιρό, οι Καταλανοί αποδέσμευσαν τον Ντόρσεϊ αποκτώντας στη θέση του τον Βίτορ Φαβεράνι ωστόσο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Απόλλωνα Λεμεσού κυνήγησε το θέμα δικαστικά!

Έτσι, λοιπόν το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τον Ντόρσεϊ, χαρακτηρίζοντας ως άκυρη την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα και υποχρεώνοντας τους «μπλαουγκράνα» να του καταβάλουν τους υπόλοιπους μισθούς της σεζόν 2016-17 και να τον αποζημιώσουν επιπλέον με 25.000 ευρώ, απορρίπτοντας παράλληλα την έφεση των Καταλανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ντόρσεϊ, γιατί δεν παίζεις;»

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!