Επίσημο: Ο Τζόρτζεβιτς μένει στη Βίρτους Μπολόνια! (pic)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Επίσημο: Ο Τζόρτζεβιτς μένει στη Βίρτους Μπολόνια! (pic)
Η παραμονή του Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την... απόλυσή του έγινε και επίσημη, με τη Βίρτους Μπολόνια να ανακοινώνει πως ο Σέρβος προπονητής συνεχίζει στον πάγκο!

Είκοσι τέσσερις ώρες δρόμος. Ικανές να αλλάξουν τα πάντα. Ακόμη και να ανατρέψουν μία απόλυση. Το απόγευμα της Τρίτης (8/12) ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρέθηκε στα γραφεία της Βίρτους. Όχι για να υπογράψει την απόλυσή του, αλλά για να συμφωνήσει στην παραμονή του!

Η Μπολόνια ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο Σέρβος προπονητής παραμένει για να πάει την ομάδα «μπροστά». «Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πορεία που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2019 και η οποία πρέπει να οδηγήσει την Βίρτους Μπολόνια να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει πως ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού θα ήταν στην απογευματινή προπόνηση.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!