Η Βίρτους απέλυσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η Βίρτους απέλυσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς!
Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και των συνεργατών του!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βίρτους Μπολόνια που ανακοίνωσε επισήμως την απόλυση του Σέρβου προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του, Γκόραν Μπιέντοφ και του γυμναστή Μπλάντεν Μιχαϊλοβιτς!

Η Βίρτους προχώρησε αιφνιδιαστικά σε αυτή την κίνηση δίχως να δώσει επιπλέον εξηγήσεις, απολύοντας τον Τζόρτζεβιτς ο οποίο χθες αποβλήθηκε στην πρώτη περίοδο του αγώνα με τη Σάσαρι με δυο τεχνικές ποινές.

Κι όλα αυτά ενώ η δεύτερη μεγάλη ομάδα της Μπολόνια, η Φορτιτούντο απέλυσε τον Μέο Σακέτι!

Το 2019 Τζόρτζεβιτς ανέλαβε το τεράστιο project της Βίρτους με στόχο την επιστροφή στην EuroLeague ενώ δεν πρόλαβε να κοουτσάρει τον Μάρκο Μπελινέλι, τον οποίο χαρακτήρισε πρόσφατα ως την κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων 40 ετών στην Ιταλία.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!