Λάρκιν: Προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Έφες

Λάρκιν: Προανήγγειλε την αποχώρησή του από την Έφες
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σέιν Λάρκιν προανήγγειλε την αποχώρηση του μετά από 8 χρόνια στην Έφες.

Ο Σέιν Λάρκιν, μετά από 8 χρόνια στην Έφες, ετοιμάζεται να αποχωρήσει (με προορισμό την Φενέρμπαχτσε), απόφαση που, όπως φάνηκε και από τα λόγια του, δεν ήταν εύκολη.

Συγκεκριμένα ο Σέιν Λάρκιν, όπως φαίνεται σε απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής με τίτλο «offtherecourt» ο ίδιος προανήγγειλε την αποχώρησή του, δείχνοντας πως δεν αντέχει άλλο στην Έφες.

Ο Σέιν Λάρκιν μετακόμισε στην Έφες το 2018 και 8 χρόνια μετά έχει κατακτήσει δύο EuroLeague, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Τουρκίας ως Νατουραλιζέ.

Όσμαν: Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία με Εφές - Δεν δίνουν σημασία στον Παναθηναϊκό
Όσμαν

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέιν Λάρκιν:

 

«Σας ευχαριστώ για όλα τα τελευταία χρόνια όμως φεύγω. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, σχεδόν έφτασα στα άκρα για να μη χρειαστεί να το κάνω. Κανείς δεν ξέρει γιατί έγινε αυτό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.