Ολυμπιακός - Παρτίζαν, Φερνάντο: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι ως ομάδα»

Newsroom
Bruno Fernando
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μπρούνο Φερνάντο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν (07/11, 21:15) και μεταξύ άλλων στάθηκε στον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται ο ίδιος, προκειμένου να βρει τη χημεία με τους συμπαίκτες του.

Η Παρτιζάν θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό (07/11 - 21:15), στο ΣΕΦ, με τον Μπρούνο Φερνάντο να μιλάει για το προσεχές ματς, πριν την αναχώρηση της αποστολής της σέρβικης ομάδας από το Βελιγράδι.

Ο νεοαποκτηθής ψηλός της Παρτίζαν, αναφέρθηκε στο χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται ο ίδιος, αλλά και τον τρόπο τον οποίο θα ψάξει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή είναι μια ομάδα στην οποία εντάχθηκα αμέσως. Φυσικά, χρειάζεται χρόνος για να δημιουργηθεί χημεία με τα παιδιά, τον προπονητή, για να συνηθίσουμε το σύστημα παιχνιδιού και το Βελιγράδι γενικότερα.

Ολυμπιακός, Παρτίζαν: Με δύο απουσίες στο ΣΕΦ οι Σέρβοι
marinkovic

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, ο τρόπος που ανταγωνιζόμαστε. Χάσαμε τρία παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν, συμβαίνουν ήττες.

 

Δεν θα υπάρξει ομάδα που να μην ισοφαρίσει με μερικές ήττες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι ως ομάδα, συχνά παίζουμε καλά, αλλά ένα κακό δεκάλεπτο μας κοστίζει ακριβά. Ψάχνουμε έναν τρόπο να κερδίσουμε».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.